Wat zijn de belangrijkste voordelen van een boxspring.

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van een boxspring. We zetten in deze blog de belangrijkste troeven van een boxspring helder op een rij. Je geniet zo goed als levenslang van de voordelen van een boxspring wanneer je kiest voor de absolute kwaliteit van een gespecialiseerde slaapspeciaalzaak. Wanneer je een boxspring koopt in een grootwarenhuis of een algemene meubelzaak, dan riskeer je evenwel minderwaardige importkwaliteit en een verkorte levensduur. De voordelen in deze blog gelden dus uitsluitend voor kwaliteitsvolle boxsprings van Belgische makelij.

 

  1. Het ultieme slaapcomfort

Een kwaliteitsvolle boxspring garandeert het ultieme slaapcomfort. Het volledige slaapsysteem – inclusief de pocketveren in de boxspring en de ergonomische comfortzones – biedt elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning.

Dankzij deze aangepaste ondersteuning voor je hoofd, schouders, lenden en bekken ligt je ruggengraat volledig recht, waardoor je heerlijk ontspannen kan slapen.

 

  1. Een prachtig bed, gepersonaliseerd volgens jouw wensen

Naast het ultieme slaapcomfort is een boxspring ook een bijzonder mooi bed. Een kwaliteitsvolle boxspring die prachtig afgewerkt is met de juiste stoffering en een aangepast hoofdbord, vormt de ultieme blikvanger van je slaapkamer. Alles is mogelijk, gaande van strak over modern tot klassiek. Hier is de sky the limit.

Wanneer je kiest voor Belgisch maatwerk van Droomcomfort, dan kan je elk element van de boxspring afstemmen op je persoonlijke stijlwensen. Je boxspring wordt op maat gemaakt.

 

  1. Onovertrefbaar voor hygiëne en poetsgemak

Een boxspring is een volledig gesloten systeem, waardoor je deze nooit aan de binnenzijde moet reinigen. Een kwaliteitsvolle boxspring verhindert ook het binnendringen van bacteriën en huisstofmijt. Op die manier is een boxspring onovertrefbaar op vlak van hygiëne. Het poetsen beperkt zich tot het reinigen van de buitenzijde met een vochtige doek en wat zeep.

 

  1. Geniet van pure luxe met een verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring staat garant voor pure luxe. Je kan de boxspring met de afstandsbediening individueel naar wens verstellen om heerlijk te ontbijten op bed, nog wat te lezen, televisie te kijken of te werken op je tablet. Je kan zelfs een uitvoering krijgen in de vorm van een hoog-laag bed, wat zeker op latere leeftijd aan te raden valt.

Wil je met eigen ogen de voordelen van een boxspring ontdekken? Kom dan langs in de slaapspeciaalzaak Droomcomfort.

# Tags: Boxspring, slaapcomfort

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak