Benut het volledig bedoppervlak en kies voor een boxspring met eindeloze pocketvering.

Buiten waterbedden en onze drukverlagende Bio Active matrassen maken matrassen en boxsprings gebruik van pocketveren. Deze pocketveren zitten in kleine zakjes zodat ze volledig onafhankelijk van elkaar de juiste ondersteuning geven aan elk lichaamsdeel. Boxsprings en matrassen zijn hiervoor onderverdeeld in zeven comfortzones, waarbij boven en onder een laag in natuurlatex wordt voorzien. Eindeloze pocketvering garandeert het slaapcomfort van gewone pocketveren, maar maximaliseert het ligoppervlak.

Bij een matras of boxspring van standaard 1,8 meter breed meet de effectieve comfortabele ligzone slechts 1,6 meter. Aan beide zijden gaat er oppervlakte verloren omdat de pocketveren niet volledig tot de zijkant gaan.

Geen ruimte verloren

Onze partner Elsach – Belgische topfabrikant van boxsprings en lattenbodems – ontwikkelde nu een eindeloze pocketvering. De pocketveren krijgen in de matras of boxspring aan de zijkanten de nodige steun van een metalen frame.

Op die manier gaat er geen ruimte verloren en werken de pocketveren over het volledig ligoppervlak. Zo haal je het maximum uit de lengte en breedte van je bed.

Franse markt

Deze innovatie is overgewaaid van de Franse markt. In Frankrijk hebben de slaapkamers gemiddeld kleinere afmetingen, waardoor de bedden vaak kleiner zijn. Om dit te compenseren werd het systeem van de eindeloze pocketveren ontwikkeld.

Meer weten over de mogelijkheden van eindeloze pocketvering voor matrassen en boxsprings? Contacteer Droomcomfort.

# Tags: pocketvering, slaapcomfort

Deel artikel