Bestaan er matrasbeschermers tegen muggen?

blog-bestaan-er-matrasbeschermers-tegen-muggen

 

Veel mensen hebben ’s nachts last van muggen. Ze hebben al talrijke middeltjes geprobeerd, gaande van een apparaatje in het stopcontact tot en met zichzelf insmeren met een muggenafstotend product. De oplossing is veel eenvoudiger: een innovatieve matrasbeschermer van het innovatieve merk Smartsleeve.

 

Slechts weinig mensen weten dat dé oplossing voor een muggenvrije nacht in de matrasbeschermer zit. Smartsleeve specialiseert zich in matrasbeschermers die een luchtlaag bevatten – voor een optimale ventilatie – in combinatie met extra eigenschappen.

 

Het gaat hier om zeer innovatieve producten. Smartsleeve ontwikkelde matrasbeschermers die antiallergisch werken, matrasbeschermers die beschermen tegen een hoge transpiratie, matrasbeschermers die geen water doorlaten en toch ademend zijn en tenslotte ook matrasbeschermers die muggen op een veilige afstand houden.

 

Hoe werkt een matrasbeschermer tegen muggen?

Deze matrasbeschermers bevatten aan de kant van het slaapoppervlak microcapsules. Door de lichaamswrijvingen tijdens het slapen gaan de microcapsules open staan. Vervolgens komen er eucalyptusextracten vrij.

 

Deze extracten houden muggen in de slaapkamer op een veilige afstand. U staat ’s ochtends op zonder muggenbeten en hebt ’s nachts geen last van vervelend muggengezoem rond uw hoofd.

 

De Smartsleeve tegen muggen heeft een blijvende werking van maar liefst twintig wasbeurten. Aangezien u best uw matrasbeschermer elke vijf jaar vervangt, behoudt de matrasbeschermer zijn muggenwerking dus de volledige levensduur.

 

Ademend vermogen van de Smartsleeve

De matrasbeschermers van Smartsleeve hebben een driedimensionale structuur met een veerkrachtige luchtlaag. Dit geeft aan de matrasbeschermer een ademend vermogen waardoor het transpiratievocht efficiënt wordt afgevoerd. Boven de matrasbeschermer komt dan het hoeslaken.

 

Deel artikel