Bestaat er een waterbed met de look van een boxspring?

Veel mensen vinden het heerlijk om te slapen op een waterbed, maar verlangen toch naar de look en het uitzicht van een boxspring. Een Ergo Top waterbed voldoet in dat geval helemaal aan deze verwachtingen. We geven je graag meer toelichting over dit unieke waterbed, ontwikkeld door en exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort. Dit waterbed wordt volledig in België vervaardigd.

Ongeveer twintig jaar geleden kozen veel mensen voor een waterbed omdat dit toen het meest ergonomische bed op de markt was. De ontwikkeling van ergonomische lattenbodems en boxsprings stond toen nog niet zo ver als vandaag.

Veel mensen die in deze periode een waterbed kochten, hebben stilaan nood aan een nieuw bed. Omdat ze jarenlang perfect op een waterbed hebben geslapen, kiezen ze daar nu opnieuw voor.

Daarnaast zien deze mensen ook de stijlvolle uitstraling en de talrijke mogelijkheden van een boxspring. Droomcomfort ontwikkelde daarom het Ergo Top waterbed waarbij de voordelen van een waterbed met deze van een boxspring worden gecombineerd.

Voordelen van slapen op water

Je slaapt op een watermatras met voldoende stabilisatie. Op die manier beweegt het water zeer beperkt, maar heb je toch de ergonomische voordelen van een waterbed. Ook de controle over de temperatuur – warmer in de winter, koeler in de zomer – blijf je behouden dankzij de watermatras.

De watermatras wordt uitgerust met een bijzondere topper, waardoor het cosy gevoel van een boxspring wordt benadrukt. Dit maakt het waterbed ook eenvoudiger om op te dekken.

Voordelen van een boxspring

Wat betreft de opbouw van het bed en stijlvolle uitstraling lijkt het net alsof je op een boxspring slaapt. Aangezien we spreken over Belgisch maatwerk krijg je de vrije keuze op vlak van kleuren, stoffering, afwerking en hoofdbord. Op die manier creëren we een prachtige boxspring die perfect bij de uitstraling van je slaapkamer past.

Daarnaast heeft een boxspring nog bijkomende voordelen. Zo kan je een boxspring zeer eenvoudig reinigen, aangezien je uitsluitend de buitenzijde moet poetsen. Dit kan je perfect met een vochtige doek en wat echte zeep. Verder onderhoud is niet vereist.

Wil jij genieten van de voordelen van een boxspring én een waterbed? Kom langs in de slaapspeciaalzaak Droomcomfort. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar.

# Tags: Boxspring, waterbed

Deel artikel