De verschillende stijlen van een waterbed.

blog-de-verschillende-stijlen-van-een-waterbed

Een waterbed biedt je niet alleen ergonomisch slaapcomfort, je hebt ook de keuze uit heel wat stijlmogelijkheden. Zo past een waterbed perfect in elke slaapkamer en geeft het de ruimte zelfs een extra uitstraling.

 

Wat is een boxspringwaterbed?

Veel mensen willen genieten van het ergonomisch comfort van een waterbed, maar verlangen ook naar een boxspring omwille van het stijlvolle uitzicht. Met het boxspringwaterbed kan je genieten van beide werelden. Er moet dus niet gekozen worden tussen ergonomie én uitstraling.

 

Een boxspringwaterbed heeft een gelijkaardige opbouw als een boxspring, toch slaap je heerlijk op een echte watermatras.

 

Dit nieuwe type bed beschikt over een massieve eiken kader. Deze is voldoende stevig om de watermassa van gemiddeld 521 liter water te dragen. De watermatras wordt daarbij aan de onderzijde gedragen door ultrasterke veren.

 

Qua stijlen zijn de mogelijkheden eindeloos, volledig vergelijkbaar met de opties van een klassiek boxspring: modern, strak, klassiek of barok. Ook voor de afwerking heb je tal van opties.

 

Wat zijn de stijlmogelijkheden bij een klassiek waterbed?

Ook wanneer je toch kiest voor een klassiek waterbed, kan je nog variëren in stijlen. In die gevallen is de onderzijde van het waterbed niet open.

 

De onderzijde wordt afgedicht met een plint waarop het waterbed steunt. Wel kan je kiezen uit talrijke hoofdborden en een bijhorende omkadering in verschillende kleuren.

 

Voor de verdere afwerking heb je de vrije keuze uit talrijke hoofdborden en een bijhorende omkadering in verschillende kleuren.

 

Meer weten over gezond en ergonomisch slapen? Volg dan onze Facebookpagina of maak een afspraak.

 Afspraak

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak