Een verstelbaar bed kopen door alleen de matras te vervangen? Het kan!

droomcomfort-electrische-matras

Veel mensen dromen van een verstelbaar bed, maar zien het niet zitten om hun volledig bed te vervangen. Hun bedkader en onderstel bevinden zich nog in een goede staat, waardoor het zonde zou zijn om dit allemaal weg te gooien. Met een verstelbare matras – ja, je leest het goed – bekom je zowel een nieuwe matras als een verstelbaar bed.

Een verstelbare matras is een echt staaltje van innovatie. Deze wereldprimeur werd ontwikkeld en gemaakt door de Belgische beddenfabrikant Kreamat. De verstelbare matras biedt een oplossing voor alle mensen die een elektrisch verstelbaar bed willen, maar niet hun volledig bed willen vervangen.

Verstellen én comfort in één matras

De verstelbare matras bevat twee functies in één. Allereerst gaat het om een uiterst comfortabele matras, bestaande uit geharde pocketveren en afgewerkt met een natuurlatex. De zeven comfortzones zorgen voor de juiste ondersteuning van elk lichaamsdeel. Deze matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden: soft, medium, firm en x-firm. De matras staat dus garant voor een optimale ergonomie.

Ingebouwd verstelbaar systeem

In de matras zit een compact verstelbaar systeem ingebouwd. Je kan dit verstelbaar systeem eenvoudig aansturen met een infraroodgestuurde afstandsbediening. Het hoofd- en het voetgedeelte van de matras kunnen apart worden aangestuurd.

Bed houden, matras vervangen

Met deze matras kunnen de mensen hun bestaand bed behouden en hoeven ze enkel hun oude matras te vervangen. De verstelbare matras past zowel op een boxspring als op een lattenbodem.

Samengevat: je vervangt gewoon de matras van je bed en je kan vanaf dan comfortabel een boek lezen, televisiekijken of gezellig ontbijten op je elektrisch verstelbare matras.

Meer weten over de mogelijkheden van een elektrisch verstelbare matras? Kom voor een demonstratie langs bij Droomcomfort.

# Tags: electrische matras, verstelbaar bed, verstelbare matras

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak