Hoe houd je de winterkoude uit je bed?

Niets is zo vervelend dan gaan slapen in een ijskoud bed op een kille winteravond. In plaats van heerlijk weg te dommelen, staan al je zintuigen meteen op scherp. Bovendien duurt het meestal een tijdje vooraleer je bed op temperatuur is gekomen door je lichaamswarmte. Wij geven je graag twee tips om de winterkoude uit je bed te houden.

Onvermijdelijk nemen een matras en alle lakens de kamertemperatuur aan. Wanneer je dan ’s winters gaat slapen, krijg je het onbehaaglijke gevoel van een ijskoud bed. Vroeger werd dit opgelost met een elektrisch deken. Wegens de beperkte veiligheid zijn dergelijke systemen niet aan te raden. Gelukkig bestaan er betere, meer natuurlijke oplossingen.

 

Een heerlijk donsdeken verwarmt je langs boven

Een donsdeken is en blijft de beste manier om de koude uit je bed te houden. Nergens is het in de winter meer zalig dan onder een warm Siberisch donsdeken met ganzendons. Een kwaliteitsvol donsdeken biedt bovendien voldoende ventilatie. Ook wanneer je transpireert, wordt het onder een donsdeken niet broeierig warm. Een goed donsdeken is bovendien perfect wasbaar en werkt antibacterieel en antimijt.

Een donsdeken garandeert niet alleen in de donkere wintermaanden comfortabele temperaturen in bed, ook tijdens de koudere dagen van maart, april of mei lig je aangenaam warm onder een donsdeken.

 

Een thermoregulerende matrasbeschermer verwarmt je langs onder

Gewone onderlakens en matrasbeschermers nemen slechts heel traag je lichaamstemperatuur aan. Daardoor duurt het lang vooraleer je bed is opgewarmd.

Een thermo regulated SmartSleeve daarentegen neemt binnen de minuut je lichaamstemperatuur over. Het ijskoude gevoel is daardoor meteen gebroken. Je bed voelt bovendien veel minder kil aan.

In de zomer biedt de thermo regulated SmartSleeve dan weer een heerlijk verfrissend effect. Wie eenmaal op een thermo regulated SmartSleeve slaapt, wil dit nooit meer missen.

Om de koude uit je bed te verjagen, heb je dus twee zaken nodig: een donsdeken met Siberische ganzendons op jou en de thermogereguleerde matrasbeschermer SmartSleeve onder jou.

Meer weten over het verjagen van de winterkoude uit je bed? De slaapadviseurs van Droomcomfort vertellen je er graag meer over.

 

# Tags: bed, donsdeken, matrabeschermer, winterkoude

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak