Hoe verhuist u een waterbed?

 

Een waterbed verhuizen. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allerminst. In vele gevallen heeft dit al geleid tot zware schade. Laat deze klus daarom liefst over aan professionals.

 

Wanneer u verhuist, moet uw waterbed uiteraard mee. In tegenstelling tot een kast of een tafel die u gewoon opheft en in de vrachtwagen plaatst, gaat dit niet met een waterbed.

 

Grootste probleem: volledig leegmaken

Dit betekent dat het waterbed volledig leeg moet vooraleer het kan verhuisd worden. Sommige mensen denken dat ze een waterbed gewoon kunnen laten leeglopen. Dat is niet het geval. Door de stabilisatielagen blijft er altijd een vrij grote hoeveelheid in het waterbed achter.

 

U moet het waterbed met een gespecialiseerde pomp als het ware vacuüm trekken. Ook met dit laatste hebben veel mensen al fouten gemaakt, met ernstige schade tot gevolg. Bovendien: wanneer u zelf uw waterbed verhuist, valt alle garantie weg.

 

Hoe pakt een professional het aan?

Laat daarom het verhuizen van een waterbed over aan specialisten. Droomcomfort vraagt hiervoor een forfaitaire vergoeding van 190 euro. Deze prijs omvat het volledig leegmaken van het waterbed met een pomp. Vervolgens wordt het waterbed vakkundig verpakt zodat het niet kan beschadigd worden tijdens de verhuis. Uiteindelijk bouwen onze mensen het volledige waterbed terug op zodat u opnieuw kan genieten van een heerlijke nachtrust.

 

Meer weten over gezond en ergonomisch slapen? Volg dan onze Facebookpagina of maak een afspraak.

  Afspraak

Deel artikel