Je bed en dressing of slaapkamerkasten op maat bestellen op één vertrouwd adres? Nu kan het!

Steeds meer stellen we vast dat mensen de investering in een nieuw, comfortabel bed combineren met de volledige herinrichting van hun slaapkamer. Droomcomfort speelt hier al enige tijd op in. Naast onze ruime mogelijkheden voor boxsprings, waterbedden, lattenbodems en alle slaaptoebehoren, bieden we al langer kwaliteitsvolle slaapkamerkasten aan. Dankzij de recente samenwerking met Keuken Van Lommel zetten we de stap van standaard kasten naar 100% maatwerk.

De intensieve samenwerking tussen Droomcomfort en Keukens Van Lommel is het gevolg van een gedeelde passie: sponsoren van en supporteren voor de Kempense voetbalploegen KVC Westerlo en Lierse – Kempenzonen.

Complementaire bedrijven

Langs het veld kwamen Werner Kerstens van Droomcomfort en Stefan Van Lommel van Keukens Van Lommel tot de conclusie dat hun bedrijven heel wat kenmerken met elkaar delen én heel complementair zijn. Beide bedrijven richten zich op een hoge klantenservice met maximaal maatwerk. Beide bedrijven kiezen voor ambachtelijk vakmanschap.

Eén vertrouwde partner

Uit deze eerste kennismakende gesprekken vloeide al snel een concrete samenwerking voort. De showroom van Droomcomfort wordt verrijkt met de dressings en slaapkamerkasten op maat van Van Lommel Keukens. Wanneer mensen zich laten adviseren voor een nieuw bed, kunnen ze meteen materiaal- en vormkeuzes maken voor een dressing of slaapkamerkasten. Na een eventuele bestelling komen de vakspecialisten van Van Lommel Keukens langs voor de gedetailleerde opmetingen en plaatsing.

De volledige opdracht wordt daarbij gecoördineerd, zodat de levering en plaatsing van het bed wordt afgestemd op de montage van de maatkasten.

Samenwerking in twee richtingen

De samenwerking verloopt in twee richtingen. De nieuwe showroom van Van Lommel Keukens in Westerlo, toont de Belgische kwaliteitsbedden van Droomcomfort. Klanten die meer informatie wensen over een nieuw bed, worden gericht doorverwezen naar de slaapspecialisten van Droomcomfort.

Meer weten over de mogelijkheden van een dressing of slaapkamerkast op maat in combinatie met een heerlijk bed? Contacteer Droomcomfort.

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak