Je slaapproblemen opgelost dankzij een waterbed

blog-je-slaapproblemen-opgelost-dankzij-een-waterbed

Mensen die ’s nachts de slaap niet kunnen vatten en urenlang liggen te woelen in bed, willen maar één ding: hun slaapproblemen moeten worden opgelost. Ze liggen slecht, voelen pijn in hun nek, rug of schouders en hebben het te koud of te warm. Met een waterbed zijn een groot deel van hun slaapproblemen gegarandeerd opgelost.  

 

Hoe geraken mijn slaapproblemen met een waterbed opgelost?

Een waterbed combineert meerdere voordelen, waardoor alle slaapproblemen in een mum van tijd worden opgelost.

 

  • Een waterbed ondersteunt je volledige lichaam. Hierdoor krijgen je nek, rug en schouders precies de steun die ze nodig hebben. Een waterbed past zich volledig aan jouw lichaam aan. Je ligt niet verkrampt, je spieren krijgen eindelijk de kans om zich heerlijk te ontspannen. Een betere slaap is hiervan het positieve gevolg.

 

  • Omdat een waterbed geen drukpunten heeft, krijg je minder impulsen om te woelen. Onderzoek toont aan dat je jezelf in een waterbed veel minder omdraait dan op een gewone matras. Hierdoor slaap je vaster en dieper.

 

  • In een waterbed heb je het onmogelijk te warm of te koud. Zo kan je zelf de temperatuur regelen. De ideale slaaptemperatuur bedraagt 28°C. In de winter zet je de verwarming enkele graadjes hoger, in de zomer blijft je waterbed heerlijk fris.

 

  • Mensen die slecht slapen omdat ze in bed veel hoesten of niezen, lijden mogelijk aan allergie of astma. Omdat je in een waterbed uiterst hygiënisch slaapt – zo kunnen er zich geen bacteriën of andere vuiligheden nestelen in de matras – raken je slaapproblemen opgelost.

 

Andere voordelen van een waterbed?

Andere voordelen van een waterbed zijn de uiterst lange levensduur tot wel vijftien jaar en de interne stabilisatoren. Anders dan wat sommige mensen vermoeden, word je op een waterbed niet ‘zeeziek’ of heb je geen last van schommelingen wanneer je partner beweegt. De stabilisatoren neutraliseren bijzonder snel elke mogelijke deining.

 

Meer weten over de voordelen van waterbedden? Download dan nu het gratis e-book ‘Het ABC van het waterbed’.

 

ebook-het-abc-van-het-waterbed

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak