Kies voor de kwaliteit van matrasmerken uit België

Droomcomfort kiest heel bewust voor matrasmerken uit België. En we hebben hier een aantal bijzonder goede redenen voor. Uiteraard steunen we hiermee de Belgische economie, maar dat is niet de hoofdreden. Matrassen uit België zijn gegarandeerde ambachtelijke kwaliteit. Onze Belgische kennis op vlak van ergonomie en afwerking van de matrassen is ongeëvenaard. Bovendien zijn Belgische matrassen niet duurder in aankoop.

De Belgische maakindustrie krijgt het al een tijdje zwaar te verduren. Goedkope import uit lageloonlanden verstoort de markt. Echte slaapspeciaalzaken zoals Droomcomfort houden evenwel heel bewust vast aan onze eigen matrasmerken uit België.

Wanneer je de kwaliteit van een matras in detail bekijkt, dan komen onze Belgische merken veruit als beste uit de bus. Dat geldt zelfs wanneer we vergelijken met onze buurlanden. Matrassen uit België zijn van ambachtelijke kwaliteit. Wij beschikken in ons land over een zeer uitgebreide expertise inzake stofferen, materialen en ergonomie. Dit vakmanschap leidt tot uitmuntende matrassen.

Waarborg

Een andere belangrijke reden om te kiezen voor matrassen van Belgische makelij is de waarborg. Wanneer er bij Belgische matrassen na enkele jaren gebruik alsnog een probleempje opduikt, dan is de fabrikant in de buurt om het probleem op te lossen. Bij importmatrassen is dat onmogelijk. Droomcomfort werkt met matrassenmakers uit Limburg en Oost- en West-Vlaanderen. Deze zijn meteen bereikbaar wanneer er een probleem opduikt.

Prijskaartje

Wanneer je kiest voor Belgische matrassen, dan bespaar je op importtaksen en bijkomende transportkosten. Een Belgische kwaliteitsmatras komt daardoor ook qua prijs bijzonder goed uit de vergelijkende test.

Meer weten over de kwaliteit van Belgische matrassen? Kom langs in de slaapspeciaalzaak Droomcomfort. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar.

# Tags: Belgische kwaliteit, matras, matrasmerk

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak