Kiezen voor aerosleep of een traditionele matrasbeschermer?

Blog - Kiezen voor aerosleep of een traditionele matrasbeschermer

Bij het kopen van een nieuw bed gaat meestal alle aandacht naar de keuze van de matras en de boxspring of de lattenbodem. Jammer genoeg besteden veel slaapwinkels veel minder tijd aan het uitkiezen van de juiste matrasbeschermer. Toch is dat ook van groot belang voor uw slaapcomfort. Mits de juiste weloverwogen keuzes betekent een matrasbeschermer veel meer dan een eenvoudig te verwijderen, uitwasbaar laken.

 

Een traditionele matrasbeschermer heeft uitsluitend een hygiënische functie. De matrasbeschermer is eenvoudig te verwijderen om te worden gewassen, zodat uw matras altijd proper blijft.

 

Het voordeel van aerosleep

Wanneer u een stap verder wilt gaan, is een zogeheten aerosleep aangewezen. Dit type matrasbeschermer is dankzij de gelaagde opbouw luchtdoorlatend, waardoor er ventilatie ontstaat tussen de slapende persoon en de matras. Dit heeft het grote voordeel dat het transpiratievocht snel en efficiënt wordt afgevoerd. Hierdoor slaapt u altijd in een droog bed.

 

Nog een stap verder: Smartsleeve

Als u binnen het verhaal van aerosleep nog een stap verder wilt gaan, dan biedt het merk Smartsleeve tal van innovatieve mogelijkheden. Afhankelijk van uw probleem, garandeert Smartsleeve de juiste oplossing. Daarbij mag u telkens ook rekenen op het ventilerend karakter van een gewone aerosleep.

 

–  Antiallergisch: mensen die allergisch reageren op de huisstofmijt, zijn met deze Smartsleeve van hun nachtelijke ellende verlost. Deze matrasbeschermer geeft door de wrijving natuurlijke probiotica vrij, waardoor de huisstofmijt wegblijft.

 

–  Temperatuurregulerend: deze matrasbeschermer neemt uw lichaamstemperatuur aan, waardoor het bed ’s winters heerlijk warm aanvoelt en ’s zomers voldoende koel blijft.

 

–  Tegen muggen: deze matrasbeschermer houdt muggen op een veilige afstand. Door de wrijving komen er eucalyptusextracten vrij die aangenaam ruiken én muggen weghouden.

 

–  Relaxerende aroma’s: deze matrasbeschermer zorgt ervoor dat u altijd in een fris geurende kamer slaapt. Door de wrijving komen er relaxerende aroma’s vrij.

 

–  Waterproof: deze matrasbeschermer werkt enerzijds ventilerend voor transpiratie, maar vangt anderzijds grotere vochthoeveelheden op. Ideaal voor mensen die wegens medische redenen bedplassen. De matras blijft altijd gevrijwaard van lichaamsvocht.

 

Hebt u interesse in de extra mogelijkheden van een matrasbeschermer bovenop de persoonlijke hygiëne? Kom dan vrijblijvend langs bij Droomcomfort. We geven u graag persoonlijke toelichting.

Deel artikel