Matrassen, toppers en hoofdkussens van Bio Active werken winter en zomer drukverlagend.

Mensen met nek- of rugklachten – bijvoorbeeld na een verkeersongeval – hebben meestal baat bij een drukverlagende matras, topper of hoofdkussen. Met Bio Active ontwikkelde Droomcomfort een eigen merk van matrassen, toppers en hoofdkussen dat gericht inspeelt op deze behoefte. Bio Active bevat natuurlijke oliën waardoor dit een even gezond alternatief vormt voor natuurlatex of een waterbed.

Droomcomfort werkt bij voorkeur met natuurlijke materialen. In tegenstelling tot synthetische producten hebben natuurlijke materialen een open celstructuur waardoor ze temperatuur- en vochtregulerend werken. Vooral voor mensen die ’s nachts hard transpireren, zijn natuurlijke materialen extra belangrijk.

Drukverlagende werking

Al te vaak zien we dat synthetische drukverlagende materialen te zacht zijn in de zomer en te hard in de winter. Dat is bij Bio Active niet het geval. Zowel in de winter als de zomer behouden onze matrassen, toppers en hoofdkussens exact dezelfde drukverlagende werking, waardoor je meteen de perfecte slaaphouding vindt. Hierdoor slaap je alle seizoenen sneller en dieper in.

Topper en matras

Dezelfde filosofie trekken we door naar de toppers van Bio Active. Wanneer je over een niet-ideale matras beschikt maar niet meteen wilt investeren in een nieuwe matras, dan biedt onze drukverlagende Bio Active topper een tussenoplossing.

Wij garanderen dankzij de topper van Bio Active tot 70% comfortverbetering bij een slechte matras. De hoofdkussens van Bio Active zijn beschikbaar in de standaardmaten 55 op 50 centimeter, 40 op 60 centimeter of met ergonomische contouren.

Natural, Forte en Fresh

Zowel voor de matrassen, toppers als hoofdkussen zijn de Bio Active producten verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Natural garandeert een natuurlijke slaaphouding met een optimaal ligcomfort. Bij Forte kiest u voor een hardere uitvoering, geschikt bij een hoger gewicht. Fresh is zachter, maar uiterst ideaal voor een snelle afvoer van transpiratie.

Belgisch vakmanschap

Bio Active werd ontwikkeld door Droomcomfort. Alle producten worden exclusief voor Droomcomfort in België vervaardigd.

Meer weten over de voordelen van ons merk Bio Active voor matrassen, toppers en hoofdkussens? Contacteer Droomcomfort.

Deel artikel