Wat zijn de mogelijkheden wanneer je een hoog-laag bed wilt met een stijlvolle uitstraling?

Steeds meer mensen op leeftijd kiezen voor een stijlvolle boxspring die ze ook kunnen gebruiken als hoog-laagbed. Op die manieren genieten ze van heerlijk slaapcomfort, maar bereiden ze zich ook voor op later.

Vijftigplussers die al iets hebben opgebouwd hebben in het leven, maken maar al te graag budget vrij voor slaapcomfort. Veel koppels kiezen op dat moment voor een kwaliteitsvolle boxspring van een Belgisch merk. Niet alleen omwille van het slaapcomfort maken ze deze keuze. Ook de verstelbaarheid en het gebruiksgemak van een boxspring liggen aan de basis van deze beslissing.

Verzorging in bed

Op nog latere leeftijd wordt het ook belangrijk om gemakkelijk uit het bed te kunnen stappen én is er mogelijk nodig verzorging in bed. Op dat moment is een hoog-laag bed aangewezen. Deze verzorgingsbedden zijn in alle soorten verkrijgbaar, van zeer basic tot uiterst luxueus. Vaak moet dergelijk hoog-laagbed in de woonkamer op de benedenverdieping geplaatst worden wanneer mensen uit het ziekenhuis komen.

Stijlvolle boxspring met functionaliteit hoog-laag bed

We zien een opkomende trend dat vijftigers een boxspring kiezen die qua verstelbaarheid ook kan dienen als hoog-laagbed. Deze boxsprings zijn uitgerust met twee of drie motoren. Ze beschikken verder over een uitstapsysteem en een liftsysteem. Dit laatste maakt het mogelijk om het bed op hoogte te brengen voor verzorging.

Eén van de twee naar beneden

Wanneer mensen voor dergelijke boxspring kiezen, dan hebben ze een vrij keuze van afwerking, hoofdbord, stoffering,… Het bed ziet er exact uit als een stijlvolle boxspring. Dit wordt dan gecombineerd met de functionaliteiten en het comfort van een hoog-laag bed. Net zoals bij een gewone boxspring bestaat dit bed uit twee aparte lighelften en twee afzonderlijke matrassen. Daardoor is het mogelijk om één van de twee bedden beneden te plaatsen wanneer dit nodig is voor één van de partners.

Wil jij een stijlvolle boxspring met de functionaliteiten van een hoog-laag bed? Kom langs in de slaapspeciaalzaak Droomcomfort. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar.

# Tags: Boxspring, hoog-laag bed

Deel artikel