Na een kostuum op maat voor een perfecte look nu ook een bed op maat voor de perfecte ergonomie

na-kostuum-op-maat-bed-op-maat

Mensen die houden van kwaliteit en een chique uitstraling zien meteen het verschil tussen een kostuum op maat en een confectiepak. Met beide kom je stijlvol voor de dag, het kostuum op maat maakt je verschijning evenwel tot in de kleinste details af. Datzelfde geldt ook voor een ‘bed op maat’. Terwijl je in een comfortabel bed degelijk kan slapen, garandeert een bed op maat de ultieme ergonomie.

Een kostuum op maat zit je als gegoten. Ook wanneer je niet past binnen de standaard confectiematen wordt je kostuum aangepast aan jouw specifieke lichaamsvormen. Alles begint uiteraard met een gedetailleerde lichaamsmeting. Al deze parameters worden vervolgens vertaald naar een aangepast kostuum.

Bed op maat

Datzelfde geldt voor je bed op maat. Op basis van een wetenschappelijk ontwikkelde methode worden de belangrijkste parameters van je lichaam opgemeten via een bodyscan. Op basis hiervan adviseert de computer welke steun je nodig hebt ter hoogte van de belangrijkste lichaamszones: schouders, lenden en heupen.

Natuurlijke lichaamshouding met rechte ruggengraat

Bij het unieke concept ‘slapen à la carte’ wordt de ondersteuning vanuit je boxspring modulair samengesteld met drie onafhankelijke modules. Elke module bevat een aantal mogelijke hardheden, afhankelijk van de lichaamsmeting. Zo garandeert deze boxspring op maat een natuurlijke lichaamshouding met een rechte ruggengraat.

Jouw lichaam krijgt voor elke zone de vereiste ondersteuning. Daarbij bestaan er meer dan vijftig mogelijke combinaties. Uiteraard hoort op een bed op maat ook de juiste aangepaste matras – inclusief comfortzones – en het perfecte kussen. Ook de juiste keuzes hiervoor vloeien voort uit de objectieve lichaamsmeting.

Perfect ogen

Een kostuum op maat zit niet alleen als gegoten, het oogt ook perfect. Datzelfde geldt voor een bed op maat binnen het concept van ‘slapen à la carte’. Zo wordt ook de stijl en afwerking van je boxspring volledig door jezelf bepaald. Wil je het strak en modern of volledig klassiek? Elk element van de boxspring wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en smaak.

Meer weten over de mogelijkheden van een bed op maat? Download hier onze e-book met de vier troeven van ‘slapen à la carte’.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

# Tags: bed op maat, Slapen à la carte

Deel artikel