Op zoek naar een boxspring waar je zowel ergonomisch als geluidloos op slaapt?

Met de boxspring Lyfos van Kreamat haal je een heel bijzonder bed in huis. Allereerst kies je voor op en top ergonomisch slaapcomfort. Daarnaast slaap je extra geborgen dankzij het gebogen hoofdbord. De unieke vorm van dit hoofdbord houdt vervelende geluiden tegen én maakt het mogelijk om je bed midden in de kamer te plaatsen. In de boxspring Lyfos slaap je geborgen in je eigen cocon.

De belangrijkste eigenschap van een bed is uiteraard het ergonomisch slaapcomfort. Met de boxspring Lyfos mag je op dit vlak gerust zijn. Je kiest voor het Belgische kwaliteitsmerk Kreamat. Je geniet dus voluit van alle ergonomische voordelen van een boxspring. Deze boxspring is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, wat zowel geldt voor de matras als het onderstel. De matras biedt dankzij de comfortzones elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning.

Bovendien geniet deze boxspring van een uitneembaar schouderdeelsysteem. Hierdoor kan het schouderdeel onafhankelijk dieper inzakken. Dit voorkomt pijn aan schouders en rugproblemen. De matras is volledig afgestemd op dit schouderdeelsysteem.

Geborgen slapen

Qua uitzicht heeft de boxspring Lyfos een unieke uitstraling dankzij het gebogen hoofdbord. Je hebt het zalige gevoel om helemaal omringd te zijn. Dit leidt tot een geborgenheid waarin je heerlijk kan slapen. Je sluit je als het ware helemaal af van de buitenwereld.

Bovendien houdt dit hoofdbord ook heel effectief storende geluiden tegen, wat bijzonder handig kan zijn in een minder goed geïsoleerde kamer in een stadsomgeving.

Omdat je slaapt in je eigen cocon, is dit bed perfect om in het midden van een ruimte te plaatsen. Dit zien we bijvoorbeeld vaak in een loft.

De voordelen ontdekken van een Lyfos boxspring van Kreamat? Kom langs in de slaapspeciaalzaak Droomcomfort. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar.

# Tags: Boxspring

Deel artikel