Stel volledig à la carte je eigen dekbedovertrek samen.

slapen a la carte droomcomfort dekbed slaapkamer

Comfortabel en gezond slapen is letterlijk van vitaal belang, maar uiteraard wil het oog ook wat. Bij Droomcomfort vind je al vele jaren een bijzonder groot gamma aan stijlvol bedtextiel. Denk daarbij aan hoeslakens, matrasbeschermers, dekbedden, donsdekens, matrasbeschermers,… Binnen het assortiment dekbedovertrekken komt elke stijl ruimschoots aan bod. Toch zijn er klanten die net dat tikkeltje anders zoeken dan het vaste assortiment. Met ‘dekbedovertrekken à la carte’ bieden we ook hier een unieke oplossing.

Klanten die binnen ons bestaand gamma dekbedhoezen hun smaak niet vinden, nodigen we uit om samen met ons plaats te nemen achter de computer. Stap voor stap stellen we samen de perfecte dekbedovertrek samen.

De route naar je eigen dekbed op maat start met het kiezen van het gewenste materiaal: satijn, katoen, flanel,… alles is mogelijk. Vervolgens komt de print aan bod.

De keuzemogelijkheden zijn gigantisch. Je ziet meteen op het scherm wat mogelijk is. Binnen elke print heb je nog een grote kleurvrijheid. Daarnaast kan je natuurlijk ook de gewenste afmetingen bepalen. Naast de standaardmaten zijn alle afwijkingen mogelijk.

Wanneer je jouw dekbedovertrek volledig op maat hebt samengesteld, sturen we dit door voor productie. Alles wordt in België gemaakt, zodat jouw unieke dekbedovertrek binnen een termijn van twee weken klaar is.

De cirkel rond

Met onze dekbedovertrekken à la carte maakt Droomcomfort de cirkel verder rond. Zo bestaat er binnen ons gamma al de mogelijkheid om bedden (boxsprings, waterbedden, lattenbodems), hoofdkussens, dekbedden, donsdekens,… op maat te laten maken. Ook hier kiezen we telkens voor Belgisch vakmanschap.

Meer weten over de mogelijkheden van dekbedden à la carte? Contacteer Droomcomfort.

 

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak