Wat koop je voor 5000 euro waar je de rest van je leven 8 uur per dag plezier aan beleeft?

Wat koop je voor 5000 euro waar je de rest van je leven 8 uur per dag plezier aan beleeft?

Wat koop je voor 5.000 euro waar je voor de rest van je leven 8 uur per dag veel plezier aan beleeft? Een kwaliteitsvol bed! Het lijkt een koopje, maar toch zetten veel mensen de stap niet. Eerder investeren ze meer dan 20.000 euro in een keuken waar ze slechts een uurtje per dag achter de potten staan. Of wat te denken van een salon van 5.000 euro waarin je amper enkele uurtjes per dag verblijft? Met een investering van 5.000 euro heb je – voor twee personen! – een kwaliteitsvol bed op maat volgens het unieke en wetenschappelijk onderbouwde concept van slapen à carte.

Honderdduizenden landgenoten slapen slecht of kampen met ernstige nek- of rugklachten. Nog minstens evenveel anderen slapen op een slecht bed en stevenen binnen enkele jaren onvermijdelijk af op dezelfde problemen. Toch houden veel slechte slapers de vinger op de knip en investeren ze niet in ergonomisch slaapcomfort.

Onbekend is onbemind

Waarom niet? Waarschijnlijk omdat veel mensen het concept ‘slapen à la carte’ nog niet kennen én nog nooit hebben geslapen in het perfecte bed. Als je niet weet wat er bestaat, kan je het ook niet missen…  Maar dat excuus kan je na vandaag niet meer inroepen.

Natuurlijke slaaphouding

Een heerlijke nachtrust is alleen mogelijk bij een natuurlijke slaaphouding waarbij je ruggengraat kaarsrecht ligt. Dit betekent dat je bed elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning moet geven. Omdat elk lichaam anders is, heb je dus nood aan een bed dat zich aan jouw lichaam aanpast. En niet andersom! Dit vormt juist de kern van het concept ‘slapen à la carte’.

Het ultieme bed op maat

Op basis van een objectief en wetenschappelijk onderbouwde lichaamsmeting wordt voor jou het ultieme bed samengesteld. Je schouders, heupen en lenden krijgen via de boxspring de juiste ondersteuning, waardoor we de perfecte ergonomische slaaphouding creëren. Aangevuld met de juiste matras en een aangepast hoofdkussen, slaap je heerlijk in een bed op maat.

Jouw interieurstijl

De investering van 5.000 euro leidt niet alleen tot een heerlijke en gezonde nachtrust, je krijgt er ook een bed voor dat perfect in de stijl van jouw slaapkamer past. Ook voor het design kan je het bed op maat samenstellen, volledig zoals jij het voor ogen hebt. De volledige afwerking gebeurt met de materialen, kleuren en motieven die jij wilt. Strak of modern? Alles kan!

Laten we even de rekensom maken? Hoewel je bed op maat veel langer meegaat, berekenen we de investeringsprijs op 15 jaar. Dit betekent dat je met twee op het perfecte bed slaapt voor 333 euro per jaar. Per nacht geeft dit een prijs van 0,45 euro per persoon. Deze bescheiden ‘dagprijs’ lijkt ons je gezondheid meer dan waard….

Meer weten over de mogelijkheden van heerlijk bed voor 5.000 euro? Download hier onze e-book met de vier troeven van ‘slapen à la carte’.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

# Tags: Kreamat, kwaliteitsvol bed, Slapen à la carte

Deel artikel