Wat zegt uw slaaphouding over uw persoonlijkheid?

blog-wat-zegt-uw-slaaphouding-over-uw-persoonlijkheid

 

Elke persoon heeft wel een favoriete slaaphouding. Deze houding vertelt veel meer dan u op het eerste zicht denkt. Zo kan u er zelfs zaken over uw karakter over afleiden. We zetten de verschillende slaaphoudingen en de bijhorende karaktertrekken op een rijtje.

 

  • Foetus

Deze mensen zijn vooral verlegen en gevoelig. Mogelijk komen ze wel sterk en stoer over, maar hebben ze een klein hartje.

 

  • Houtblok

U ligt dan op uw zij met de armen langs u lichaam. De benen blijven gestrekt. Deze mensen zijn vooral sociaal ingesteld en horen graag bij een groep. Wel zijn ze lichtgelovig.

 

  • Verlanger

Deze mensen liggen op hun zij met hun armen vooruit. Deze mensen stellen zich open, maar hebben ook achterdochtige en cynische karaktertrekjes. Beslissingen nemen verloopt moeizaam.

 

  • Soldaat

Bij deze slaaphouding ligt u op uw rug met de armen naast het lichaam. Deze houding wijst op een sterke persoonlijkheid en zelfzekerheid. U stelt zich niet gemakkelijk open en bent vooral een gereserveerd type dat hoge eisen stelt aan zichzelf en anderen.

 

  • Vrije val

Bij deze houding ligt u op uw buik met de handen op het kussen en het hoofd opzij. Vaak gaat het om gezellige mensen, maar zijn deze ook extra gevoelig voor kritiek en stress. Dit leidt tot een nerveuze indruk.

 

  • Zeester

In deze houding ligt u met uw armen op uw kussen. U kunt dan goed luisteren en staat altijd voor mensen klaar. U staat zelf niet graag in het middelpunt van de belangstelling.

 
Hoe u ook slaapt, u hebt altijd nood aan een kwaliteitsvol slaapsysteem op maat van uw lichaam. Kom daarvoor langs bij Droomcomfort. Wij helpen u persoonlijk verder.

 

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak