Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract voor je waterbed?

Met een waterbed combineer je tal van voordelen waardoor je heerlijk, gezond en comfortabel slaapt. Zo geeft een waterbed je nek, rug en schouders exact de steun die deze lichaamsdelen nodig hebben. Door het gebrek aan drukpunten krijg je minder impulsen om te woelen, waardoor je vaster en dieper slaapt. Dankzij de mogelijkheden om de temperatuur te regelen, heb je het nooit te warm of te koud. Bovendien slaap je in een waterbed uiterst hygiënisch. Er kunnen zich geen bacteriën of andere vuiligheden nestelen in de matras. Je geniet van al deze voordelen onder voorbehoud van een correct en tijdig onderhoud. Hiervoor kan je bij Droomcomfort een onderhoudscontract afsluiten.

Uiteraard is het mogelijk om zelf in te staan voor het onderhoud van je waterbed. Zo kan je bij Droomcomfort de nodige onderhoudsproducten aankopen.

Wie zelf het onderhoud van zijn of waterbed op zich neemt, sturen we twee maal per jaar een herinneringsmail om tijdig de nodige producten te komen halen.

Zo is het belangrijk om tijdig conditioner toe te voegen, zodat het water in de matras zuiver blijft. Een andere belangrijke onderhoudstaak is het reinigen van de matras met een speciale vinylcleaner. Indien nodig moet je de matras bijvullen en ontluchten.

Kies voor een onderhoudscontract

Je kan dit onderhoud ook volledig toevertrouwen aan de specialisten van Droomcomfort. Wij beschikken over bijzondere onderhoudsproducten waardoor er slechts één maal per jaar een onderhoudsbeurt vereist is.

Wij houden voor jou de kalender in de gaten en maken tijdig een afspraak. Onze specialisten komen langs met de conditioner, zorgen voor een grondige poetsbeurt van de matras met de vinylcleaner en vullen bij/ ontluchten wanneer nodig. Daarnaast voeren we een volledige controle en check-up uit van je waterbed.

Op die manier houden we je waterbed in topconditie en geniet je de volledige levensduur (meer dan 15 jaar) zorgeloos van alle voordelen van een waterbed.

Meer weten over een onderhoudscontract voor je waterbed? Contacteer Droomcomfort.

Deel artikel