prevnext
Menu

Boxsprings & lattenbodems

Onze boxsprings en lattenbodems: dé fundamenten voor uw ideale bed

De keuze tussen een boxspring of lattenbodem vormt één van de belangrijkste beslissingen bij het samenstellen van uw toekomstig bed. We geven u graag het nodige advies én tonen u van elk de voordelen. In ieder geval mag u bij elke optie rekenen op kwaliteitsmaterialen die vele jaren lang een solide basis vormen voor een heerlijke nachtrust. Wij werken nauw samen met drie Belgische fabrikanten die uitblinken in ambachtelijk vakmanschap: Elsach, Nox en Kreamat.

  • Hebt u een bestaande bedkader die u wilt behouden? Dan verkrijgt u met een nieuwe lattenbodem en een uitstekende matras een volledig nieuw slaapsysteem.
  • Hebt u nog geen bed? Dan kunt u vrij kiezen voor een lattenbodem met bedkader of een boxspring met hoofd- en voetbord.

Boxsprings

Kwaliteitsvolle boxsprings zoals u deze vindt bij Droomcomfort, gaan probleemloos twintig jaar mee. U slaapt er tijdens de laatste nacht nog even zalig op als de eerste. Putvorming en krakende geluiden blijven achterwege. Wij hebben voor u tal van kwaliteitsvolle mogelijkheden met verschillende densiteiten: pocketveren, micropocketveren,…

Vooral wat er in de binnenkant van een boxspring zit, bepaalt het kwaliteitsverschil. Alle boxsprings zijn voorzien van speciaal behandelde veren die over de jaren heen probleemloos hun trek- en veerkracht behouden. De kader is gemaakt van massief hout. We laten u graag persoonlijk zien op welke manieren onze boxsprings het verschil maken.

Lattenbodems

Bij lattenbodems kunt u allereerst kiezen voor vlakke of verstelbare systemen. Deze laatste zijn ofwel manueel verstelbaar ofwel motorisch. Kom langs en we zoeken de lattenbodem die perfect bij uw lichaam en slaapprofiel past.

Onze mogelijkheden voor boxsprings en lattenbodems met eigen ogen zien en beleven? U kunt elk bed in onze showroom uitproberen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Je keuze kunnen maken in onze toonzaal? Weet dan ook dat we al onze boxsprings en lattenbodems gratis leveren.

Zoek je naast een boxspring ook een slaapkamerkast op maat?  Klik dan hier voor ons aanbod à la carte!