prevnext
Menu

Over Droomcomfort

Uw slaapcomfort, daar draait het om

Met Werner Kerstens staat inmiddels de tweede generatie aan het roer van Droomcomfort. Sinds de oprichting door vader Frans is Droomcomfort goed voor meer dan 30 jaar gespecialiseerd slaapadvies. Gezond en ergonomisch slapen vormt nog steeds het uitgangspunt van deze authentieke familiezaak. Om u kwaliteitsproducten aan te bieden aan eerlijke prijzen, bouwde Droomcomfort een langetermijnsrelatie op met een beperkt aantal leveranciers. Zo wordt er nauw samengewerkt met de Belgische fabrikanten Elsach, Nox en Kreamat.

Droomcomfort richt zich op volledige slaapsystemen. Door de juiste combinatie van een boxspring of lattenbodem met een matras, het bijpassende hoofdkussen en heerlijk aanvoelend bedtextiel, staan we garant voor een gezonde nachtrust. Of droomt u eerder van het ultieme slaapcomfort van een waterbed?

Altijd welkom!

Wanneer u langskomt in onze showroom in Bouwel (Grobbendonk), trekken we alle nodige tijd uit om u persoonlijk te adviseren. U bent tijdens onze openingsuren altijd vrijblijvend welkom, u kunt ook een afspraak maken. U merkt dan meteen, wij zijn geen verkopers van bedden en matrassen, wél zijn we ervaren, opgeleide en deskundige slaapspecialisten. Samen met slaapadviseur Ronny ontvangen zaakvoerders Werner en Frans Kerstens persoonlijk de klanten.

100% kwaliteitsgarantie

Naast persoonlijk advies blinkt Droomcomfort uit door een hoogstaande service. Zonder meerkosten installeren we uw nieuwe bed, klaar om op te dekken. Daar blijft het niet bij. Voldoet het slaapsysteem niet 100% aan uw verwachtingen? Zaakvoerder Werner Kerstens komt persoonlijk langs, ook vele jaren na de aankoop.

Verlangt u naar een heerlijke en gezonde nachtrust? Ervaar en beleef onze mogelijkheden. Wij staan u bij met raad en daad. Kom vrijblijvend langs in onze showroom.