prevnext
Menu

Elsach

Elsach en Droomcomfort: meer dan 30 jaar nauwe samenwerking

Al vanaf de begindagen van dit Belgische kwaliteitsmerk, werkt Droomcomfort samen met Elsach. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat al meer dan dertig jaar terug. Zaakvoerder Werner Kerstens liep zijn stage bij Elsach. Dit merk staat garant voor ambachtelijk vakmanschap.

Enkele troeven van Elsach:

  • In België is het de belangrijkste fabrikant van lattenbodems. Het gamma bestaat uit vlakke lattenbodems of verstelbare (manueel en motorisch). Zelfs lattenbodems op maat behoren tot de mogelijkheden.
  • Elsach heeft een compleet gamma kwaliteitsmatrassen, zowel met pocketveren, minipocketveren als micropocketveren. Alle comforttypes en densiteiten zijn mogelijk.
  • Ook boxsprings behoren tot het productengamma van Elsach. Vooral de sterkte en de bijzonder lange levensduur van de boxsprings vallen op. Elsach heeft boxsprings met zowel pocketveren als minipocketveren.
  • Elsach maakt zijn totaalaanbod voor slaapsystemen compleet met hoofdkussens, bedaccessoires en bijpassende voet- en hoofdborden.
Volledig overtuigd van de eigen kwaliteit, geniet u bij Elsach van maar liefst 12 jaar productgarantie op de luxe lattenbodems en de boxsprings.

De mogelijkheden van Elsach voor een compleet slaapsysteem met eigen ogen zien en beleven? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak.