“In 1982 begon de zoektocht naar het bedsysteem dat perfect bij u past”

Frans Kerstens, slaapexpert en oprichter Droomcomfort

40 jaar later telt Droomcomfort 20.000 gezond slapende klanten

Droomcomfort heeft het bedsysteem dat perfect past bij uw lichaam en uw slaaphouding. Die garantie is het resultaat van 40 jaar hard werken, oprecht luisteren en wakker liggen over uw slaap.

1982 Frans Kerstens opent een meubelzaak in Wiekevorst. Zoon Werner helpt van kindsbeen af mee, en bouwt zo een schat aan knowhow op.

1998 Werner en Frans besluiten zich uitsluitend toe te leggen op gezond en ergonomisch slapen. Als eerste winkel in de wijde omtrek presenteert Droomcomfort het boxspring slaapsysteem.

2015 De Bouwel Verbouwing. De oorspronkelijke winkel wordt omgevormd tot een modern, state of the art slaapcentrum. Echt een bezoekje waard.

1993 Werner stapt mee in de ouderlijke zaak en Droomcomfort ziet het licht. In de ene helft van de winkel verkopen vader en zoon slaapkamers, kinder- en babykamers. In de andere helft staat slaapcomfort centraal, met onder meer een compleet assortiment waterbedden.

2010 Werner en Frans brengen 30 jaar knowhow en ervaring samen in een exclusieve productlijn, die alleen bij Droomcomfort verkrijgbaar is: Ergo Top®. Dit gamma kan zich meten met de beste bedden op de markt.

2023 Ergo Top® wordt uitgebreid met slaapsystemen die voldoen aan de strengste medische tests. Werner innoveert opnieuw met een compleet belevingscentrum voor helend slaapcomfort.

Onze spijkerharde engagementen voor uw gezonde slaap

U een helende en verkwikkende nachtrust bezorgen, een leven lang. Daar liggen onze experts elke nacht wakker van. Om die belofte waar te maken, houden wij elke dag deze engagementen in ons achterhoofd.

Engagement 1:

wij vinden voor u het bedsysteem dat bij u past.

Er bestaan honderden verschillende bedsystemen. Slechts één ervan past perfect bij uw lichaam en uw slaaphouding. Die naald in het hooibed vinden onze experts op basis van een professionele slaapanalyse, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Lees meer over onze wetenschappelijke slaapanalyse.

Maak kennis met de slaapexperts van Droomcomfort.

Engagement 2:

wij leveren u uitsluitend topkwaliteit, afkomstig van Belgische bodem.

In onze toonzaal in Bouwel kunnen wij dat perfecte bedsysteem meteen voor u samenstellen. Dat doen wij met (water)bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen en bedtextiel van uitstekende kwaliteit, geproduceerd in eigen land door Belgische topmerken. Zelfs voor slaapkamermeubilair bent u bij Droomcomfort aan het juiste adres.

Ontdek de bedsystemen van Droomcomfort.

Lees meer over onze merken: Ergo Top®, Elsach, Kreamat en Nox.

Engagement 3:

wij streven naar 100% tevredenheid voor u als klant.

Onze experts zijn geen verkopers, maar adviseurs. Zij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen, om zo de aanbeveling te kunnen doen die uw leven verandert: gezond slapen, elke nacht opnieuw. De service van Droomcomfort gaat bovendien verder dan de aankoop alleen. Wij installeren gratis uw nieuwe bed, en blijven tot uw dienst zolang u in ons bed slaapt. Want als uw lichaam of uw situatie verandert, moet uw bed daarop afgestemd worden.

Ontdek de werkwijze van Droomcomfort.

Lees meer over gezond slapen met pijn.

Kom het gamma van Ergo Top® ontdekken

Dat kan in onze showroom in Bouwel, de grootste beddenspeciaalzaak van de streek.
Een gouden raad: maak een afspraak voor u langskomt.

NAAR AFSPRAAK

Onze experts maken graag alle tijd voor u