“De lattenbodem is ideaal als u uw huidige bedkader wilt behouden.”

Werner Kerstens, slaapexpert en bestuurder Droomcomfort

Kies maar uit: vlak, manueel verstelbaar of twee motorisch

Is de tijd nog niet rijp voor een waterbed of een boxspring? Dan is een prima lattenbodem een uitstekend alternatief. Vooral voor jeugdkamers maakt u een slimme keuze met de topmerken in het gamma van Droomcomfort.

DE PLUSPUNTEN VAN EEN LATTENBODEM BIJ DROOMCOMFORT

Uw lattenbodem past perfect bij uw lichaam.

Droomcomfort maakt deze immers op maat.

U maakt het uzelf zo makkelijk als u wenst.

U hebt immers de keuze uit een vlak of een verstelbaar systeem. Ook voor deze verstelling bestaan twee opties: manueel of met twee motoren.

U bent verzekerd van een optimale ondersteuning

door de dubbele scharnierpunten onder de latten. De ergonomische comfortzones worden afgestemd op de verschillende delen van uw lichaam.

U spaart uw budget

want u kunt uw bestaande bedkader behouden. Met een nieuwe lattenbodem en een uitstekende matras creëert u dus een volledig nieuw slaapsysteem. En dat zonder in te boeten aan ergonomie.

Uw bed valt helemaal in uw smaak

Als u nog geen bedkader hebt, kies dan bij Droomcomfort een passend hoofdbord. U geniet in onze showroom de ruimste keuze in kleuren en stijlen.

Is de lattenbodem uw gedroomde keuze?

Dat komt u te weten met een professionele slaapanalyse, uitgevoerd door de experts van Droomcomfort. Op basis van wetenschappelijk onderzoek verneemt u welk slaapsysteem het beste past bij uw lichaam en uw slaaphouding. Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende analyse in onze showroom in Bouwel.

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze experts maken graag alle tijd voor u