ErgoTop bedden

Eigen merk op maat gemaakt in België

Uit onze rijke ervaring met gezond en comfortabel slapen ontstond ons eigen ontwikkeld huismerk ErgoTop®. De ErgoTop® bedden en bedtextiel zijn exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort. Eersteklas in ergonomie en stijl.

  • Eigen gamma bedden, matrassen en textiel
  • Belgisch ontwerp en productie
  • Tot 10 jaar fabrieksgarantie
  • Vakkundig maatwerk
  • 100% tevredenheidsgarantie: Service tot vele jaren na uw aankoop

Het ErgoTop® aanbod

Van bed tot beddengoed

Waterbedden

De ErgoTop® waterbedden zijn zonder twijfel de beste die in dit segment te verkrijgen zijn. Qua slaapcomfort is een ErgoTop® waterbed ongeëvenaard.

Onze waterbedden zijn 100% gestabiliseerd, voor een rustige nacht. Reken op een vakkundige installatie en onderhoud (optioneel) van onze medewerkers.

Droomcomfort is dé beddenwinkel voor waterbedden. Krijg de keuze uit drie klassen: van Diamond 100, 200 en 300.

Matrassen

Naast waterbedden bevat het ErgoTop® aanbod ergonomische matrassen waarmee u probleemloos 10 jaar aan een stuk heerlijk slaapt.

Dankzij de kern uit ErgoTop® latex zijn onze matrassen uiterst vormvast. Een perfecte ondersteuning is ook na verschillende jaren gegarandeerd. Bovendien geniet uw lichaam van maar liefst 7 ergonomische comfortzones, afgestemd op de verschillende onderdelen van het menselijk lichaam.

Kom het ligcomfort van onze matrassen zelf testen in onze winkel en krijg een professioneel advies over de talrijke opties.

Boxsprings

Een oerdegelijk fundament van uw ideale bed. Onze boxsprings gaan levenslang mee en verliezen nooit hun trek- en veerkracht.

Lattenbodems

Een populair alternatief voor een boxspring. Vooral voor jeugdkamers wordt de lattenbodem vaak gekozen.

ClimaComfort donsdekens

Een en al knusheid gecombineerd met perfecte temperatuurregeling. Niets dan voordelen met de ClimaComfort donsdekens, gevuld met 100% Mazurische ganzendons.

Hoofdkussens

De ErgoTop® hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende densiteiten en uitvoeringen. Kies uit verschillende collecties: Fresh, Natural en Forte.

Klant aan het woord

“Wat mij enorm bevallen is, is de manier waarop er geluisterd werd naar mijn noden.” – Tom

Persoonlijke slaapanalyse

Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in ergonomie. Aan de hand van een wetenschappelijke analyse helpen wij u aan het perfecte bed. Op basis van uw lichaamsprofiel, lichaamshouding en slaapwensen vormen wij een persoonlijk slaapsysteem op maat.