Boxspring Kreamat Sparta Quadro

Kreamat bedden

Uitblinker in design en ergonomie

Deze Belgische luxefabrikant van boxsprings en matrassen gaat telkens net dat stapje verder in design en ergonomie. Al meer dan 25 jaar bouwt Kreamat flexibele slaapoplossingen die maximaal voldoen aan de individuele slaapbehoefte.

  • > 25 jaar ervaring in bedden op maat
  • Bekend voor zijn Slapen à la Carte oplossing
  • Natuurlijke ondersteuning dankzij hun gepatenteerde schouder-techniek
  • Puur Belgisch
Boxspring Kreamat Lyfos

Kreamat assortiment

Slaap lekker en in stijl met Kreamat:

  • Boxsprings: De Kreamat boxsprings garanderen een natuurlijke slaaphouding.Een afwerking in natuurlatex en een apart schouderdeel voor extra ergonomie. Geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten.
  • Matrassen: Krijg maximale keuzevrijheid binnen een breed gamma van latex- en pocketveermatrassen. Zo vindt u vast en zeker de matras die u als gegoten zit.
  • Hoofdborden: Het hoofbord is vaak het meest visueel aanwezige element van uw bed. Belangrijk dus dat dit past in uw slaapkamerinterieur. Aan kleuren, stoffen en stijlen is er gelukkig geen gebrek bij Kreamat.

Slapen à la carte

Uw bed 100% op uw lichaam afstellen? Kies dan voor Slapen à la Carte, een uniek wetenschappelijk onderbouwd slaapsysteem van Kreamat.

Dit Kreamat bed is uniek door de onafhankelijke veringsmodules die schouder, lende en heup afzonderlijk en op de juiste manier ondersteunen.

Boxspring Kreamat Molto Quadro

Ontdek Kreamat in onze winkel

Het stijlvolle Kreamat beddenassortiment zelf komen bekijken en testen? We ontvangen u graag in onze beddenwinkel te Bouwel (Grobbendonk)!

Klant aan het woord

“Wat mij enorm bevallen is, is de manier waarop er geluisterd werd naar mijn noden.” – Tom

Persoonlijke slaapanalyse

Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in ergonomie. Aan de hand van een wetenschappelijke analyse helpen wij u aan het perfecte bed. Op basis van uw lichaamsprofiel, lichaamshouding en slaapwensen vormen wij een persoonlijk slaapsysteem op maat.