bed2

Slapen à la Carte

Hét slaapsysteem 100% op maat van uw lichaam

Bij Droomcomfort vindt u de ultieme combinatie van matras, boxspring en hoofdkussen, volledig afgestemd op uw lichaam. Het concept ‘Slapen à la Carte’ van Kreamat werd samen met specialisten van de Universiteit van Leuven ontwikkeld. Alles steunt op een wetenschappelijk meetsysteem dat alle parameters van uw lichaam verwerkt. Slapen à la carte biedt de perfecte oplossing wanneer u met rug- , nek- of andere slaapproblemen kampt.

  1. Bij Slapen à la Carte brengen we aan de hand van een aantal geautomatiseerde metingen uw lichaam volledig in kaart. Belangrijke parameters daarbij zijn lengte, gewicht, de stand van de wervelkolom en de bekken-, taille- en schouderbreedte. Ook de gewichtsverdeling wordt gemeten.
  2. Op basis van de meetgegevens berekent de computer de optimale matras, het hoofdkussen en de samenstelling van de boxspring.
  3. Bij een boxspring zijn de schouder-, taille- en heupzone van cruciaal belang. Binnen Slapen à la Carte krijgt elke zone via individuele drukelementen de juiste ondersteuning. Om elk lichaam natuurlijk te laten wegzakken in de matras, omvat dit unieke slaapsysteem maar liefst 50 combinatiemogelijkheden.
  4. U kunt meteen de voorgestelde combinatie uittesten in de winkel.
  5. Tenslotte kiest u de afwerking van de boxspring, waarna deze door Kreamat volledig ‘à la carte’ wordt gemaakt.

Is ‘Slapen à la carte’ iets voor u? Kom langs in onze showroom en ontdek het vrijblijvend.

Persoonlijke slaapanalyse

Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in ergonomie. Aan de hand van een wetenschappelijke analyse helpen wij u aan het perfecte bed. Op basis van uw lichaamsprofiel, lichaamshouding en slaapwensen vormen wij een persoonlijk slaapsysteem op maat.