“Uw slaapcomfort is mijn passie”

Werner Kerstens, slaapexpert en bestuurder Droomcomfort

Ontmoet de slaapexperts van Droomcomfort

Mogen wij u voorstellen aan Werner, Frans en Jordy? Dit zijn de slaapexperts van Droomcomfort. Uit de honderden opties op de markt adviseren zij u precies het ene bed dat uw lichaam perfect ondersteunt. Dat doen zij op basis van een persoonlijke analyse, die rekening houdt met uw slaaphouding en uw lichaamsbouw.

Maak nu een afspraak voor uw persoonlijke slaapanalyse.

Onze experts maken graag alle tijd voor u.

Wie is Werner Kerstens?

“Ik ben de zaakvoerder van Droomcomfort. In maart 1993 heb ik de zaak opgericht.”

Wat is je favoriete bedsysteem en waarom?

“Ik ben fan van de gepersonaliseerde slaapsystemen van Ergo Top. Zowel de boxsprings als de waterbedden kunnen heel gedetailleerd aangepast worden aan de noden van elke klant.”

Wat zijn je hobby’s?

“Zorgen voor het slaapcomfort van mijn klanten bij Droomcomfort is mijn passie. Daarnaast hou ik ook van voetbal, lekker uit eten gaan en uiteraard meest van al van mijn gezinnetje.”

Wie is Frans Kerstens?

“Ik ben de ancien van Droomcomfort. Ik ben al sinds 1982 actief in slaapcomfort.”

Wat is je favoriete bedsysteem en waarom?

“Mijn favoriete slaapcomfort systeem is de Ergo Top boxspring “op maat”, en meer specifiek de versie met de natuurlatex matrassen. Dit bed is heel gebruiksvriendelijk aanpasbaar aan de veranderende noden van de moeilijke slaper, of van mensen met problemen aan de schouder, lende of heup. De 100% natuurlatex matras zorgt voor een drukloze en zeer comfortabele ondersteuning.”

Wat zijn je hobby’s?

“Bezig zijn met de kleinkinderen, lange wandelingen in de natuur en citytrips maken. Ook ten dienste staan van ons verkoopsteam kan ik een hobby noemen.”

Wie is Jordy Vingerhoets?

“Ik werk sinds 1 februari 2022 als slaapexpert bij Droomcomfort.”

Wat is je favoriete bedsysteem en waarom?

“Ik kies voor de Ergo Top waterbedden, omwille van de focus die wordt gelegd op ergonomisch slapen. Bovendien is het gamma zo uitgebreid, dat er voor iedereen een oplossing op maat bestaat.”

Wat zijn je hobby’s?

“In mijn vrije tijd neem ik samen met mijn vader deel aan dartstornooien. Op zulke momenten geniet ik van de goede band met mijn vader en van het sociale contact met de mensen.”

Hoe adviseren onze experts u het juiste bed?

Ontdek de werkwijze van Droomcomfort.

ONZE WERKWIJZE

De werkwijze is uniek, de voordelen groot.