Over Droomcomfort

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd slaapadvies

Met Werner Kerstens staat inmiddels de tweede generatie aan het roer van Droomcomfort. Sinds de oprichting door vader Frans is Droomcomfort goed voor meer dan 30 jaar gespecialiseerd slaapadvies. Gezond en ergonomisch slapen vormt nog steeds het uitgangspunt van deze authentieke familiezaak.

Rijk assortiment bedden en toebehoren

Droomcomfort richt zich op volledige slaapsystemen. Wij begeleiden u met professioneel advies en persoonlijke analyses aan het bed dat uw lichaam vraagt. Uw slaapcomfort, daar draait het om. Kom onze (water)bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen en bedtextiel zelf ervaren in onze toonzaal.

Wij werken uitsluitend met Belgische kwaliteitsmerken waaronder ons eigen huismerk Ergo Top®. Verder verdeelt Droomcomfort de slaapsystemen van Elsach, Kreamat en Nox.

Ook kasten en dressings

U vindt er bovendien ook kasten en dressings. Op het eerste verdiep treft u de het bijhorend meubilair voor uw slaapkamer. Deze sectie in onze toonzaal wordt mede verzorgd door Keukens Van Lommel uit Westerlo.

100% tevredenheidsgarantie

Onze service slaapt nooit. Naast persoonlijk advies installeren we zonder meerkost uw nieuwe bed. Daar blijft het niet bij. Voldoet het slaapsysteem niet 100% aan uw verwachtingen, is er een probleem of nood aan onderhoud? Onze slaapspecialisten helpen u graag verder!

Klant aan het woord

“Wat mij enorm bevallen is, is de manier waarop er geluisterd werd naar mijn noden.” – Tom

Persoonlijke slaapanalyse

Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in ergonomie. Aan de hand van een wetenschappelijke analyse helpen wij u aan het perfecte bed. Op basis van uw lichaamsprofiel, lichaamshouding en slaapwensen vormen wij een persoonlijk slaapsysteem op maat.