reportage11

Onze service

Die slaapt nooit

Van keuzebegeleiding en slaapanalyse tot zorgvuldige installatie en naservice, wij nemen tijd voor onze klanten. Bij ons stopt het niet bij het verkopen van een bed. Nee, wij gaan voor uw slaapcomfort, van deze en de daaropvolgende nachten.

100% tevredenheidsgarantie

Keuzeadvies en slaapanalyse

Bezoek onze beddenwinkel voor een uitgebreid advies. Wij doen uw ogen opengaan omtrent de vele mogelijkheden. Geniet van meer dan 30 jaar ervaring in slaapcomfort.

Aan de hand van een gratis persoonlijke slaapanalyse stellen we u een bed voor dat ergonomisch perfect bij uw lichaam past.

Snelle levering en vakkundige plaatsing

Dankzij ons eigen ontwikkelde exclusief merk Ergo TopĀ® en de nauwe samenwerking met Belgische topmerken (Elsach, Kreamat en Nox) garanderen we flexibiliteit en snelle leveringen. Na bestelling leveren wij binnen 6 weken uw gekozen bed.

De levering is geheel kosteloos, alsook de complete installatie van bed en bijhorend hoofd- en voetbord. Wij vertrekken pas als het bed volledig slaapklaar is. Enkel het bed opmaken moet u zelf nog doen. Welterusten!

Naservice en onderhoud

Ook vele jaren na uw aankoop kan u op ons rekenen. Een vraag of probleem? Een van onze slaapexperts komt graag langs. Als familiebedrijf staan we voor een persoonlijke en hartelijke service.

Koos u voor een waterbed? Dan is het twee keer per jaar toevoegen van conditioner noodzakelijk voor de levensduur. Wij herinneren u hier proactief aan of voeren het onderhoud en reiniging indien gewenst zelf voor u uit.