Dé beddenwinkel voor de inwoners van Westerlo

De afgelopen veertig jaar vonden tal van inwoners van Westerlo de weg naar beddenwinkel Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Dit hoeft niet te verbazen. Wij bouwden een sterke reputatie als adviseur voor ergonomisch slaapcomfort op in de hele provincie Antwerpen. Bovendien ligt Westerlo op amper twintig minuutjes rijden van onze beddenwinkel. Ook inwoners van Westerlo mogen rekenen op een gratis lever- en plaatsingsservice. In onze beddenwinkel vind je streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken zoals Nox, Kreamat en Elsach. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

Waarom in Westerlo kiezen voor beddenwinkel Droomcomfort?

Waarom zou je vanuit Westerlo twintig minuten rijden naar onze gespecialiseerde beddenwinkel in Grobbendonk, terwijl je ook in je eigen buurt tal van meubelzaken vindt. Een goede vraag die we graag beantwoorden. Allereerst wordt bij ons elk bed op maat samengesteld, wat niet het geval is in een meubelzaak. Hoe zou het ook? Als verkoper in een meubelzaak kan je nooit een sterke expertise als slaapadviseur opbouwen. Naast bedden moet je ook salons, eetkamers en keukens verkopen. Ontdek hier hoe wij als ervaren slaapadviseurs te werk gaan bij het samenstellen van een bed op maat.

Werner en zijn team beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in ergonomische bedden. Je mag rekenen op een uitgebreid adviestraject, waarbij we eerst het onderstel – lattenbodem of boxspring -selecteren. Vervolgens zoeken we naar een matras die jouw lichaam optimaal ondersteunt. Door uitgebreid te testen, bepalen we samen de aangewezen hardheid. We maken het plaatje compleet met het juiste hoofdkussen en – indien gewenst – kwaliteitsvol bedtextiel.

In ons gamma van bedden vind je uitsluitend streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken. Met elk van deze merken bouwden wij de afgelopen dertig jaar een intense samenwerking op.

Luxe en uitstraling

Een bed moet niet alleen vele jaren heerlijk liggen, het mag ook mooi ogen. Ook hiervoor bieden wij het juiste advies. Jouw bed wordt op maat samengesteld met de juiste stoffen, een aangepast hoofdbord, de mooiste kleuren,… Ook voor de automatisatie van je bed bekijken we samen alle mogelijkheden.

De beddenwinkel voor Westerlo

Zaakvoerder Werner Kerstens staat persoonlijk garant voor de kwaliteit. Samen met een medewerker levert en plaatst hij alle bedden. Ook eventuele vragen volgt hij persoonlijk op. Deze service – uniek voor een beddenwinkel – is ook voor de inwoners van Westerlo volledig gratis.

Als inwoner van Westerlo op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).