Kies voor Belgische slaapkwaliteit, kies voor Nox

Naast Elsach en Kreamat behoort Nox tot het selecte gezelschap van Belgische kwaliteitsmerken die Droomcomfort selecteerde voor zijn slaapwinkel. Als ervaren specialist in gezond en ergonomisch slapen willen wij alleen het beste voor onze klanten. Onze slaapsystemen liggen niet alleen de komende nachten goed, maar garanderen vele jaren lang een heerlijke nachtrust. Nox staat daarbij voor innovatief vakmanschap en absolute kwaliteit. Wij werken al meer dan tien jaar samen met Nox en staan in nauw contact met deze leverancier.

Een groot pluspunt van Nox is de hoogstaande afwerking en de zeer gedetailleerde stoffering. Dit komt tot uiting in de boxsprings, maar ook in de voet- en hoofdborden. Alle stijlen behoren tot de mogelijkheden. Houdt u van klassiek of toch eerder barok? Welke vormen verkiest u. Het ruime gamma bevat vast en zeker een hoofd- en voetbord dat perfect bij het interieur van uw slaapkamer past.

Volledig slaapsysteem van Nox

Nox biedt een volledig slaapsysteem. Dit betekent dat we van dit merk zowel boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens als voet- en hoofdborden in huis hebben. Hiermee kunnen we op uw maat een volledig nieuw bed samenstellen waarbij uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
[list type=check]

  • Wij staan garant voor persoonlijk advies waarbij we tussen de verschillende boxsprings van Nox kunnen kiezen uit verschillende densiteiten. Welke densiteit het beste is, hangt af van uw lichaamskenmerken, uw lichaamshouding tijdens de slaap en uw persoonlijke voorkeur.

[/list]
[list type=check]

  • Wanneer u een lattenbodem verkiest, dan heeft Nox lattenbodems die afzonderlijk instelbaar zijn volgens uw gewicht.

[/list]
[list type=check]

  • Zowel de boxsprings als de lattenbodems kiezen we in nauwe samenhang met de matras.

[/list]
Interesse in onze mogelijkheden van Nox voor een heerlijke en gezonde slaaprust? Kom tijdens onze openingsuren vrijblijvend langs in onze showroom in Bouwel en vraag advies. Wij staan u graag bij met raad en daad. Bekijk onze adresgegevens.