prevnext
Menu

Slapen à la carte

Hét slaapsysteem 100% op maat van uw lichaam

Bij Droomcomfort vindt u de ultieme combinatie van matras, boxspring en hoofdkussen, volledig afgestemd op uw lichaam. Het concept ‘Slapen à la Carte’ van Kreamat werd samen met specialisten van de Universiteit van Leuven ontwikkeld. Alles steunt op een wetenschappelijk meetsysteem dat alle parameters van uw lichaam verwerkt. Slapen à la carte biedt de perfecte oplossing wanneer u met rug- , nek- of andere slaapproblemen kampt.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

  • Bij Slapen à la Carte brengen we aan de hand van een aantal geautomatiseerde metingen uw lichaam volledig in kaart. Belangrijke parameters daarbij zijn lengte, gewicht, de stand van de wervelkolom en de bekken-, taille- en schouderbreedte. Ook de gewichtsverdeling wordt gemeten.
  • Op basis van de meetgegevens berekent de computer de optimale matras, het hoofdkussen en de samenstelling van de boxspring.
  • Bij een boxspring zijn de schouder-, taille- en heupzone van cruciaal belang. Binnen Slapen à la Carte krijgt elke zone via individuele drukelementen de juiste ondersteuning. Om elk lichaam natuurlijk te laten wegzakken in de matras, omvat dit unieke slaapsysteem maar liefst 50 combinatiemogelijkheden.
  • U kunt meteen de voorgestelde combinatie uittesten in de winkel.
  • Tenslotte kiest u de afwerking van de boxspring, waarna deze door Kreamat volledig ‘à la carte’ wordt gemaakt.

Zelf ook overtuigd van onze ‘Slapen à la carte’ oplossing?