Beddenwinkel Geel

Waar vind je een gespecialiseerde beddenwinkel in de omgeving van Geel?

Ben je in de omgeving van Geel op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Droomcomfort uit Bouwel (Grobbendonk) ligt op een twintigtal minuutjes rijden van Geel én bereikt als beddenwinkel klanten uit de volledige provincie Antwerpen. Droomcomfort beschikt over meer dan veertig jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort. Met zaakvoerder Werner Kerstens staat al sinds 1993 de tweede generatie aan het roer van dit familiebedrijf. Droomcomfort zweert als beddenwinkel bij de topkwaliteit van enkele streng geselecteerde Belgische merken, waaronder Nox, Kreamat en Elsach. Onze gratis lever- en plaatsingsservice geldt ook in Geel. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

Waarom vanuit Geel naar de beddenwinkel Droomcomfort rijden?

Het klopt dat je tussen Geel en onze beddenwinkel in Bouwel nog heel wat meubelzaken vindt waar je ook bedden kan kopen. Droomcomfort staat evenwel voor veel meer dan het gewoon verkopen van een bed. Wij hebben geen verkopers in dienst die naast bedden ook salons, eetkamers, keukens,… aan de man brengen. Onze volledig expertise richt zich op ergonomisch slaapcomfort door het samenstellen van een bed op maat. Ontdek hier hoe wij als slaapadviseurs jouw bed op maat samenstellen.

Advies op maat voor elke klant

Voor elke klant trekken we voldoende tijd uit om een compleet bed op maat samen te stellen. Allereerst analyseren we welk onderstel, lattenbodem of boxspring, in jouw specifieke situatie het meest aangewezen is én de beste ondersteuning biedt.

In een volgende stap richten we onze aandacht op de matras. Voor ons komen – naast waterbedden – uitsluitend matrassen met natuurlatex, traagschuim, pocketveren of micropocketveren in aanmerking. Bovendien verkopen wij uitsluitend matrassen met comfortzones. Deze zones zorgen voor de juiste ondersteuning van het lichaam ter hoogte van het hoofd, de schouders, de lenden en de bekkens.

We maken het verhaal voor jouw bed op maat helemaal rond met een aangepast kussen en bedtextiel dat heerlijk aanvoelt.

Heerlijk liggen, prachtig ogen

Naast ergonomie besteden we ook alle aandacht aan de prachtige uitstraling van je nieuwe bed. Elk element van je bed – het hoofdbord, de stoffen, de kleuren, de garnering,… – wordt naar wens afgestemd op het interieur in je slaapkamer.

Beddenwinkel met gratis leverservice voor regio Geel

Zaakvoerder Werner Kerstens staat persoonlijk garant voor de kwaliteit van de bedden. Hij verzorgt ook zelf de gratis lever- en plaatsingsdienst. Deze service – ook gratis in Geel – onderscheidt ons extra als gespecialiseerde beddenwinkel.

In de omgeving van Geel op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak