Beddenwinkel Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een beddenwinkel in de regio Heist-op-den-Berg?

Ben je in de regio Heist-op-den-Berg op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Kom dan zeker langs bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Onze beddenwinkel ligt op amper een 15-tal minuutjes rijden van Heist-op-den-Berg. Je maakt er kennis met maar liefst 40 jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort. De huidige zaakvoerder Werner Kerstens werkt als tweede generatie al sinds 1993 in dit unieke familiebedrijf. Droomcomfort selecteerde enkele Belgische kwaliteitsmerken – waaronder Nox, Kreamat en Elsach – om klanten de hoogste garantie op gezond en heerlijk slapen te bieden. Onze gratis lever- en plaatsingsdienst die onze beddenwinkel onderscheidt, geldt ook voor de regio Heist-op-den-Berg. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

Een gespecialiseerde beddenwinkel vlakbij Heist-op-den-Berg

Tussen Heist-op-den-Berg en onze beddenwinkel in Bouwel liggen maximum een vijftiental minuutjes rijden met de auto. Onderweg kom je gegarandeerd een meubelzaak tegen waar je ook een bed kan kopen. Waarom zou je daar niet stoppen? Ongetwijfeld word je daar aangesproken en begeleid door een commerciële verkoper. Naast bedden brengt deze ook eetkamers, salons en keukens aan de man. Lees hier hoe we bij Droomcomfort jouw bed op maat samenstellen.

Het juiste bed op maat van elke klant

Er bestaan eindeloze opties en mogelijkheden om een bed samen te stellen. Bij Droomcomfort krijg je een persoonlijke begeleiding. Daarbij starten we met de keuze van het juiste onderstel. Dit kan een aangepaste lattenbodem of boxspring zijn, afhankelijk van jouw specifieke situatie of voorkeur. Ook voor een lattenbodem of boxspring zijn de aanwezigheid van comfortzones van groot belang. Deze geven elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning.

In een volgende stap komt de matras aan bod. Droomcomfort verkoopt, aanvullend op onze waterbedden, uitsluitend kwaliteitsmatrassen met natuurlatex, pocketveren, micropocketveren of traagschuim. Bij ons vind je geen synthetische matrassen. Elke matras in onze beddenwinkel beschikt over comfortzones voor hoofd, schouders, lenden en bekken. Een perfect passend hoofdkussen vormt het sluitstuk van je bed op maat.

De interieurstijl van je slaapkamer

Wanneer we bepaald hebben op welk bed jij van een heerlijke nachtrust geniet, kijken we naar de uitstraling van je bed. Je bed moet dus niet alleen mooi liggen, het moet ook mooi ogen. De stoffering, het hoofdbord, de kleuren, de garnering,… voor elk bed mag je rekenen op een maximale keuzevrijheid en een verfijnde afwerking.

In de regio Heist-op-den-Berg op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak