Beddenwinkel Lier

Dé beddenwinkel op 20 minuutjes rijden van Lier

Op amper 20 minuutjes rijden van Lier vind je beddenwinkel Droomcomfort. Deze speciaalzaak voor ergonomisch slaapcomfort bouwde de afgelopen veertig jaar een sterke kwaliteitsreputatie op. Ook tal van inwoners van Lier vertrouwen op het vakmanschap van deze beddenwinkel. De gratis lever- en plaatsingsservice – persoonlijk opgevolgd door zaakvoerder Werner Kerstens – geldt ook voor inwoners van Lier. In deze beddenwinkel vind je uitsluitend Belgische kwaliteitsmerken als Nox, Kreamat en Elsach. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

Waarom als inwoner van Lier kiezen voor beddenwinkel Droomcomfort

Veel inwoners van Lier rijden graag twintig minuutjes naar beddenwinkel Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Hier krijg je gespecialiseerd advies en wordt op maat van jouw persoonlijke voorkeur en specifieke lichaamskenmerken een bed op maat samengesteld. Ontdek hier hoe wij als ervaren slaapadviseurs te werk gaan bij het samenstellen van een bed op maat.

De werkwijze van onze beddenwinkel verschilt totaal van de vele meubelzaken in Lier. Bij ons vind je geen verkopers die naast bedden ook nog eetkamers, salons en keukens aan de man moeten brengen. Wij werken met ervaren slaapadviseurs die weten waarover ze praten wanneer het op ergonomisch en gezond slapen aankomt.

Voor elke klant voorzien we de nodige tijd. Wij werken op maat een oplossing uit met allereerst het juiste onderstel in de vorm van een lattenbodem of boxspring. Vervolgens gaan we aan de slag voor het selecteren van de aangewezen matras. Jouw lichaam heeft nood aan aangepaste ondersteuning, wat betekent dat we uitsluitend werken met kwaliteitsmatrassen die over verschillende comfortzones beschikken. We werken jouw ergonomisch bed helemaal af met het juiste kussen en heerlijk aanvoelend bedtextiel.

Gegarandeerd vinden we binnen ons streng geselecteerd gamma van Belgische kwaliteitsmerken de oplossingen voor jouw slaapverhaal.

De juiste uitstraling in jouw slaapkamer

Wanneer we een ergonomisch bed op maat hebben samengesteld, dan besteden we dezelfde aandacht aan de beoogde stijl en uitstraling. Je bed moet niet alleen heerlijk aanvoelen, het moet ook mooi zijn. Onze merken bieden je een maximale vrijheid voor hoofdbord, garnering, stofkeuze, kleursamenstelling,… Dit leidt tot een uniek bed dat perfect in jouw slaapkamer past.

De beddenwinkel met 100% kwaliteitsgarantie voor Lier

De afgelopen jaren vonden steeds meer inwoners van Lier de weg naar beddenwinkel Droomcomfort. Werner Kerstens staat persoonlijk garant voor de beloofde kwaliteit. Hij volgt alles zelf op en komt indien gewenst zelf langs voor de vereiste naservice. Ook de levering en plaatsing gebeuren door de zaakvoerder zelf.

In de regio Lier op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak