Elsach

Elsach: onze garantie op heerlijk en gezond slapen

Elsach staat als Belgische fabrikant van volledige slaapsystemen garant voor ambachtelijk vakmanschap. Elsach en Droomcomfort werken al meer dan dertig jaar nauw samen. Als u kiest voor gepersonaliseerd slaapadvies voor gezond en ergonomisch slapen, dan vindt u in Droomcomfort en Elsach de perfecte combinatie. Droomcomfort kent de producten van Elsach door en door. Zo deed zaakvoerder Werner Kerstens zijn stage bij Elsach.

U vindt bij Elsach alles voor een compleet slaapsysteem: lattenbodems of boxsprings, matrassen, hoofdkussens, hoofd- en voetborden, bedaccessoires,… U geniet zelfs van twaalf jaar productgarantie op de boxsprings en luxetypes lattenbodems.
[list type=check]

  • Het bedrijf ontwikkelde zich in België tot de belangrijkste fabrikant van lattenbodems. Zo bevat het gamma zowel vlakke lattenbodems als lattenbodems die u manueel of motorisch kan verstellen. Ook lattenbodems volledig op maat gemaakt, zijn mogelijk.

[/list]
[list type=check]

  • Als u een kwaliteitsmatras zoekt, dan bent u bij Elsach aan het juiste adres. Deze matrassen gaan probleemloos de gewenste levensduur mee. Elsach heeft matrassen met zowel pocketveren, minipocketveren als micropocketveren. Alle densiteiten behoren tot de mogelijkheden.

[/list]
[list type=check]

  • Bij boxsprings zijn het vooral de sterkte en de levensduur die het verschil maken. Elsach maakt kwaliteitsvolle boxsprings met pocketveren of minipocketveren.

[/list]
[list type=check]

  • U kunt uw slaapsysteem van Elsach vervolledigen met een creatief en stijlvol hoofd- en voetbord, een passend en ergonomisch hoofdkussen en allerlei andere bedaccessoires.

[/list]
Interesse in de eindeloze mogelijkheden van Elsach om gezond en ergonomisch te slapen? Kom langs in onze showroom voor gepersonaliseerd slaapadvies. Samen met u zoeken we naar de beste kwaliteitsproducten zodat u niet alleen de komende nachten heerlijk slaapt, maar vele jaren lang.

Wij staan garant voor een gratis plaatsing. Bovendien geniet u bij ons een 100% tevredenheidsgarantie. Voldoet het slaapsysteem toch niet aan uw verwachtingen? Wij komen persoonlijk langs om te controleren wat er beter kan.

U vindt onze showroom in Bouwel, vlakbij de afrit 20 Grobbendonk van de E313. Bekijk onze adresgegevens en openingsuren.

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak