Kwaliteitsvolle slaapkamerkasten, volledig à la carte

Volledig volgens uw wensen richt Droomcomfort uw slaapkamer in met stijlvolle eiken kledingkasten of een dressing. Wij werken hiervoor samen met meubelmaker Mintjens, dé specialist in eiken slaapkamers. Mintjens ontwikkelde het kastenprogramma Multidressing, Droomcomfort staat in voor het ontwerp én de plaatsing bij u thuis.

 

Op verzoek van onze klanten breidde Droomcomfort onlangs zijn aanbod van slaapkamerkasten en dressings uit. Om dezelfde topkwaliteit te garanderen die u van onze bedden en overige slaapproducten gewoon bent, gingen we in zee met een vakbekwame partner.

 

Kwaliteit voor het leven

Al onze kasten zijn deels gemaakt van massieve eik en deels van fineereik. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de vakbekwaamheid van onze partner, staan garant voor uiterst duurzame kasten. Kom langs in onze showroom en voel zelf de kwaliteit.

 

Kasten à la carte

Zowel qua stijl, opbouw, afmetingen als opties ontwerpen wij de kast volledig volgens uw behoeftes. We werken in onze showroom alles samen uit op computer zodat u meteen een helder beeld krijgt van uw toekomstige kast.
[list type=check]

  • Ons kastenprogramma werkt met aanbouwmodules, waardoor we de afmetingen volledig kunnen afstemmen op de beschikbare ruimte.
  • U bepaalt in alle vrijheid de indeling van elke kast: schuiven, hangruimte, schabben,…
  • Allerlei handige opties zijn mogelijk om de ‘gebruiksvriendelijkheid’ van uw slaapkamer te verhogen: dassenhouders, ingewerkte nachtlichtjes, sieraadindeling voor de schuiven,…
  • Voor de stijl van uw eikenkasten krijgt u een ruime keuze uit verschillende kleuren en motieven. De mogelijke stijlen variëren van licht modern tot gezellig landelijk.
  • Naast staande kledingkasten, behoren ook volledig ingewerkte kasten of complete dressings tot de mogelijkheden. Alles wordt ontworpen en afgewerkt volgens uw wensen.

[/list]
Bij u geplaatst en gemonteerd

Onze eigen plaatsers komen bij u thuis langs om de kasten – zonder enige meerkost – te monteren. Net zoals bij onze bedden mag u rekenen op een piekfijne plaatsing.

 

Interesse in een slaapkamerkast? Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden van ons kastenprogramma Multidressing. Neem de afmetingen mee en we ontwerpen samen de slaapkamerkast van uw dromen.

 

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak