Nox boxspring

Kies een boxspring van Nox, hét Belgische kwaliteitsmerk

Droomcomfort uit Bouwel (Grobbendonk) werkt al jarenlang samen met de Belgische kwaliteitsfabrikant Nox. Zoekt u een boxspring die uw verdere leven meegaat? Dan bent u bij dit merk aan het juiste adres. Elk onderdeel van een boxspring van Nox is ambachtelijk vervaardigd in België: van de poten, over de matras tot en met het hoofdbord. 

Wie belang hecht aan een goede en gezonde nachtrust met het perfecte slaapcomfort, moet een kwaliteitsvol slaapsysteem kiezen. Een boxspring van Nox is op dat vlak altijd de juiste keuze.

Elke boxspring van Nox wordt volledig op maat gemaakt van de klant. U stelt uw boxspring als het ware à la carte samen. Droomcomfort begeleidt u bij het maken van de juiste keuzes.

  • Maak uw keuze

Wilt u uw boxspring van Nox volledig vlak of moet deze motorisch verstelbaar zijn. In dat laatste geval hebt u nog de keuze uit tweedelig of driedelig motorisch met liftsysteem. 

  • Massieve kader

De kader van een boxspring van Nox is altijd gemaakt van massief hout. De kader verbuigt daardoor nooit en zakt niet door, ook niet na jarenlang intensief gebruik.

  • Comfortzones in de matras

Voor een optimale ondersteuning van elk lichaamsdeel bevat de matras op een boxspring van Nox extra versteviging op specifieke plaatsen: hoofd, schouders, heup en lenden. De matrassen zijn verkrijgbaar in pocketveren, micropocketveren, natuurlatex of aerofoam.

  • Prachtige hoofdborden

Nox werkt uw boxspring af met een prachtig hoofdbord. Tal van stijlen zijn mogelijk: modern, eigentijds, klassiek, barok,…

  • Stoffering als paradepaardje

Het echte paradepaardje van een boxspring van Nox is de mooie en strakke stoffering. Wereldwijd vindt u geen enkele andere fabrikant van boxsprings die een dergelijk hoog kwaliteitsniveau haalt voor de stoffering.

Wilt u een boxspring van Nox? Kom dan langs bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Wij zijn al decennialang absolute fan van dit Belgische kwaliteitsmerk dat uitblinkt in het ultieme slaapcomfort. In de provincie Antwerpen zijn wij exclusief verdeler.

[list type=link]

[/list]

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak