Slaapwinkel Antwerpen

Op zoek naar een slaapwinkel in de provincie Antwerpen? Kom zeker langs bij Droomcomfort

Al meer dan 30 jaar specialiseert Droomcomfort zich als slaapwinkel voor de volledige provincie Antwerpen in gezond en ergonomisch slapen. Volledig op maat van uw noden werken wij een compleet slaapsysteem uit met een boxspring of lattenbodem, matras, donsdeken, bedtextiel en hoofdkussen,… Of wat dacht u van een waterbed? Wij werken uitsluitend met topproducten van de Belgische kwaliteitsfabrikanten Elsach, Nox en Kreamat. Zo slaapt u in onze bedden niet alleen vannacht en de nachten nadien zalig, maar geniet u jarenlang van een heerlijke nachtrust.

Aarzel nooit om tijdens de openingsuren vrijblijvend langs te komen in onze showroom in Bouwel. Als dé slaapwinkel voor de provincie Antwerpen staan we u graag bij met persoonlijk en deskundig slaapadvies. Zo nemen we alle tijd om uw slaappatronen en lichaamshouding tijdens de slaap te bespreken. Op basis van dit gesprek en uw lichaamskenmerken zoeken we samen naar het juiste slaapsysteem. Dit omvat:

Lattenbodem of boxspring

Zowel voor lattenbodems als boxsprings hebben wij kwaliteitsproducten in huis. Voor de boxsprings garanderen wij een levensduur van minimaal twintig jaar. De houten binnenkader bestaat uit massief hout, binnenin vindt u speciaal behandelde pocketveren of minipocketveren. Op die manieren verzekeren we vele jaren het behoud van de initiële trek- en veerkrachten. Voor de lattenbodems voorzien we alle mogelijkheden, zowel vast als motorisch of manueel verstelbaar.

Een matras

Veel van onze aandacht gaat naar het selecteren van een matras die aansluit bij de lattenbodem of boxspring. Beide elementen moeten volledig op elkaar worden afgestemd. Ook voor de matrassen hebben we enkel topkwaliteit in huis. Mogelijke matrasuitvoeringen zijn: natuurlatex, viscolatex, pocketveren in combinatie natuurlatex, minipocketveren in combinatie met natuurlatex, micropocketveren in combinatie met natuurlatex.

Wilt u een slaapsysteem dat tot in de kleinste details is afgestemd op uw lichaam?Kies dan voor Slapen à la Carte van Kreamat, de ideale oplossing voor mensen met chronische nek- en rugpijnen.

Ook waterbedden – inclusief plaatsing en naservice – behoren tot onze mogelijkheden als slaapwinkel voor de provincie Antwerpen.

We vullen deze gepersonaliseerde slaapsystemen aan met een ruim gamma aan donsdekens, bedtextiel, hoofdkussens,…

Kom langs in één van de meest gespecialiseerde slaapwinkels in de provincie Antwerpen? U bent vrijblijvend welkom. Meer informatie over onze openingsuren en adresgegevens.

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak