Kreamat

Op zoek naar een gespecialiseerde slaapwinkel met Kreamat?

Droomcomfort uit Bouwel werkt al vele jaren als gespecialiseerde slaapwinkel met de topproducten van Kreamat. Net zoals de Belgische kwaliteitsfabrikant Kreamat zijn we van mening dat alleen het beste goed genoeg is voor een heerlijke nachtrust. De boxsprings en matrassen van Kreamat blinken uit door hun hoogstaande afwerking en uitzonderlijke ergonomische eigenschappen. Wilt u de mogelijkheden van Kreamat met eigen ogen ontdekken? Kom dan tijdens de openingsuren langs in onze showroom.

In onze showroom vindt u een ruim gamma van boxsprings en matrassen van Kreamat. Deze producten maken op talrijke vlakken het verschil:
[list type=check]

  • Kreamat rust zijn boxsprings uit met antislip. Een afwerking in natuurlatex behoort tot de mogelijkheden en een apart schouderdeel garandeert extra ergonomie. Dit merk laat geen enkel detail aan het toeval over.

[/list]
[list type=check]

  • Op vlak van matrassen ontwikkelde Kreamat een bijzonder uitgebreid gamma aan kwaliteitsmatrassen met een latexvulling of pocketveren. Deze matrassen blijven tijdens de volledige levensduur hun vormvastheid behouden.

[/list]

‘Slapen à la Carte’ met Kreamat

In nauwe samenwerking met de Universiteit Leuven ontwikkelde Kreamat ‘Slapen à la Carte’. Bij dit slaapconcept worden de matras, boxspring en het hoofdkussen tot in het kleinste detail afgesteld op uw lichaamskenmerken. Deze formule vormt dé oplossing voor mensen die kampen met hardnekkige rug- en nekpijnen.
[list type=check]

  • Alles start met een gedetailleerde en geautomatiseerde meting van uw lichaam.
  • Op basis hiervan berekent een computer het ideale hoofdkussen, de matras en de samenstelling van de boxspring.
  • Elke boxspring telt voor de nek, heup en taille verschillende modules die elk een bepaalde densiteit vertegenwoordigen. In totaal zijn maar liefst vijftig combinaties mogelijk, waardoor u echt kan spreken van een volledig gepersonaliseerd slaapsysteem.
  • U kunt de voor u ideale formule meteen in de winkel uitproberen.
  • Ook latere aanpassingen vormen geen enkel probleem.

[/list]
Ontdek hier alle verdere informatie over Slapen à la Carte.

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden van Kreamat in onze showroom. Bekijk hier onze openingsuren en adresgegevens.

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak