Waterbedden Antwerpen

Kies voor dé specialist in waterbedden in Antwerpen

Droomcomfort uit Bouwel – nabij Antwerpen – specialiseert zich al vele jaren in waterbedden. U kunt bij ons rekenen op het nodige deskundig advies en een uitstekende naservice. Een waterbed staat garant voor de perfecte ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen. Dankzij het ingebouwde verwarmingselement hoeft u bovendien nooit nog kou te lijden in bed. Aarzel niet en ontdek onze mogelijkheden tijdens onze ruime openingsuren.

Wanneer u kiest voor een waterbed, dan kiest u best voor topkwaliteit. Minder kwalitatieve waterbedden leiden gegarandeerd tot lekkage en verdere problemen. De beste garantie in Antwerpen op kwaliteitsvolle waterbedden, vindt u bij Droomcomfort. Zo bieden wij u een ongeziene 100% tevredenheidsgarantie.

Onze waterbedden maken kwalitatief op verschillende vlakken het verschil.

  • Onze waterbedden hebben een uiterst solide en stevig onderstel. Dit draagt probleemloos de zware lasten van het water zonder door te zakken of te vervormen.
  • Om de absolute waterdichtheid van de watermatras te garanderen, gebruiken wij alleen matrassen van 4D-vinyl. Deze scheuren nooit. Onze matrassen bevatten verschillende comfortzones zodat uw lichaam op alle plaatsen tot vele jaren na de aankoop de juiste ondersteuning krijgt.

Verschillende mogelijkheden

Als de specialist voor waterbedden in Antwerpen bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Royal Sleepline

Met de Royal Sleepline haalt u het perfecte comfortmodel in huis. Kwaliteitsvol én uiterst betrouwbaar.

Ergo Top

U vindt dit exclusief gepatenteerd waterbed alleen bij Droomcomfort. Dit waterbed staat hoger waardoor het qua uitzicht gelijkenissen vertoont met een boxspring. De extra hoogte vergemakkelijkt het opdekken en het in- en uitstappen. Daarnaast zijn de waterbedden Ergo Top 100% gestabiliseerd.

Gratis plaatsing, uitstekende naservice

Naast het juiste advies garandeert Droomcomfort ook een gratis plaatsing van waterbedden in de provincie Antwerpen. Daarnaast kunt u bij problemen altijd op ons rekenen. Wij komen meteen ter plaatse.

Zoekt u een gespecialiseerde slaapwinkel voor waterbedden in de provincie Antwerpen? Aarzel niet en kom tijdens de openingsuren langs in onze showroom in Bouwel.

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak