Home > Aanbod > Matrassen

Matrassen

Garantie op vele jaren vormvastheid

Onschatbaar voor een goede nachtrust. Net zoals het aantal lichaamsprofielen zijn onze mogelijkheden voor matrassen eindeloos. In onze winkel helpen wij u aan de hand van een persoonlijke analyse aan een matras die alle cruciale punten van uw lichaam juist ondersteunt.

  • Behouden hun stevigheid
  • 7 comfortzones afgestemd op elk lichaamsonderdeel
  • Luchtdoorlatend en niet temperatuurgevoelig
  • Wij nemen tijd voor professioneel advies
  • 100% tevredenheidsgarantie: Service tot vele jaren na uw aankoop

Onderdelen en soorten

Het onderscheid in matrassen zit hem vooral in de matrasvulling en de interne opbouw. Wij werken uitsluitend met de beste matrassen, ambachtelijk vervaardigd door Belgische fabrikanten zoals ons exclusief merk Ergo Top®, Elsach, Kreamat en Nox.

Wat voor u de beste keuze is, bespreken we graag met u persoonlijk in onze winkel.

Kern

Keuze uit thermisch geharde veren (pocketveren of micro-pocketveren) en latex (natuurlatex of Ergo Top® latex).

Afwerking

Mogelijk met natuurlatex, Ergo Top® latex of Fresh latex. U legt uw lichaam te slapen op iets natuurlijks, geen synthetisch materiaal dat niet ademt.

Matrashoes

Effectieve bescherming tegen transpiratie en huisstofmijt dankzij onze afneembare, antibacteriële en geklimatiseerde matrashoezen.

Ergo Top® matrassen

Belgische topkwaliteit

Ons zelf ontwikkelde exclusief merk Ergo Top® biedt matrassen van de beste kwaliteit, in verschillende densiteiten en diverse prijsklassen. Slaap als een roos dankzij tal van voordelen:

  • Onze Ergo Top® matrassen zijn niet temperatuurgevoelig. Winter of zomer, de densiteit van de matras blijft ongewijzigd.
  • Geniet van 10 jaar waarborg op al onze Ergo Top® matrassen. Om hygiënische redenen adviseert de medische wereld uw matras om de tien jaar te vervangen. Onze garantie dekt die termijn dus perfect af!
  • Onze matrassen zijn luchtdoorlatend. Dat garandeert een optimale warmte- en vochtafvoer.
  • Met 7 comfortzones zijn de matrassen eersteklas in ergonomie. Daar waar het lichaam zwakker is, is meer ondersteuning voorzien en omgekeerd. Schouder en heup zakt dieper in zodat we een rechte ruggengraat bekomen.

Een compleet aanbod matrassen

Is uw matras te hard of te zacht? Maak hem zachter/harder door er een Ergo Top oplegmatras op te leggen. De “topper” is bovendien handig om mee op vakantie te nemen.

Vervolledig uw matras met een solide basis. Leg de matras op een kwalitatieve boxspring of lattenbodem.

Bestaande rug- en nekproblemen lossen we op door de juiste keuze van matras, volledig aangepast aan uw profiel en lichaamshouding tijdens het slapen.

Onze merken

Alleen Belgische kwaliteit

Persoonlijke slaapanalyse

Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in ergonomie. Aan de hand van een wetenschappelijke analyse helpen wij u aan het perfecte bed. Op basis van uw lichaamsprofiel, lichaamshouding en slaapwensen vormen wij een persoonlijk slaapsysteem op maat.

Klant aan het woord

“Wat mij enorm bevallen is, is de manier waarop er geluisterd werd naar mijn noden.” – Tom