“De werkwijze van onze professionele slaapanalyse is gebaseerd op 30 jaar ervaring”

Frans Kerstens, slaapexpert en oprichter Droomcomfort

Wat de werkwijze van Droomcomfort zo uniek maakt

Wist u dat een goede slaap bijdraagt aan een gezond lichaamsgewicht, uw immuniteit versterkt en het risico vermindert op hart- en vaatziekten? U begrijpt vast meteen: het is erg belangrijk om in het juiste bed te slapen. De correcte keuze verzekert u van een helende slaap.

 

Droomcomfort biedt u die unieke garantie op het juiste bed. In de showroom in Bouwel, bij de grootste beddenspeciaalzaak van de streek, vindt u meer dan duizend vierkante meter aan waterbedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen en bedtextiel.

 

Op basis van 30 jaar ervaring gidsen de experts van Droomcomfort u door dit gigantische aanbod. Hun professionele werkwijze garandeert dat u uit de honderden opties precies het bedsysteem kiest dat past bij uw lichaamsprofiel, slaaphouding en persoonlijke wensen.

 

Deze pagina vertelt u hoe uw bezoek aan de winkel verloopt. Dat verloopt in precies vijf stappen, kopje koffie inbegrepen. Hebt u graag melk en suiker? Of gewoon zwart?

Van harte welkom

In de welkomstzone heet de slaapexpert van Droomcomfort u welkom. De drie slaapsystemen staan hier gepresenteerd: het waterbed, de boxspring en de lattenbodem met matras.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw bezoek aan de showroom in Bouwel. Dan kunnen onze slaapexperts alle tijd voor u nemen, en krijgt u ongestoord professioneel advies.

We leren u graag kennen

Tijdens het kennismakingsgesprek peilt de expert naar uw wensen en verwachtingen. Dat gebeurt bij een gezellig kopje koffie.

We gaan samen de showroom door

Na dit gesprek geeft de slaapexpert u een hoofdkussen op maat. Daarmee gaat u op stap door de showroom. Zo kunt u elk bedsysteem uitproberen aan de hand van het juiste hoofdkussen.

We geven u persoonlijk advies

Op basis van het kennismakingsgesprek en uw lichaamsprofiel adviseert de slaapexpert u het juiste bedsysteem en het juiste merk. U probeert de opties van uw voorkeur uit, en ontdekt zo wat u het meest comfortabel ligt.

Terwijl u het bedsysteem uitprobeert, analyseert de expert uw lichaamshouding. Welke delen van uw lichaam moeten harder liggen en welke zachter? Indien nodig worden de comfortzones aangepast. Zo wordt uw bed helemaal op uw maat afgesteld.

U krijgt een offerte mee naar huis

Na afloop deelt u uw ervaringen met de slaapexpert. U krijgt meteen een offerte voor het slaapsysteem van uw keuze. Daarbij kunt u ook het bedtextiel kiezen, het bedkader en het hoofdbord. U werkt uw nieuwe bed dus helemaal af naar eigen wensen.

U geniet van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Uw nieuwe bed staat binnen 6 weken in uw slaapkamer

 

Uiteraard is ons exclusieve merk Ergo Top® supersnel leverbaar. Ook de bedden op maat van Nox, Elsach en Kreamat kan Droomcomfort supersnel bezorgen, dankzij onze bevoorrechte samenwerking met deze Belgische topmerken.

Gratis geplaatst door onze ervaren vakmensen

 

Droomcomfort brengt uw bed gratis bij u thuis. Ook de complete plaatsing nemen wij graag voor onze rekening. U hoeft enkel het bed nog op te maken. En indien u wenst, nemen we uw oude matras met plezier mee.

Ook na uw aankoop kunt u rekenen op Droomcomfort

 

Hebt u een vraag over uw bed? Wilt u een comfortzone bijstellen? Onze slaapexpert komt graag bij u langs voor advies. Als familiebedrijf voeren we een persoonlijke service hoog in het vaandel. Koos u voor een waterbed? Dan laten wij ruim vooraf weten wanneer het tijd is voor onderhoud en reiniging. Indien u wenst, nemen wij dit klusje graag van u over.

Zo werkt de professionele slaapanalyse van Droomcomfort.

Om helend te slapen moet uw bedsysteem afgestemd zijn op uw lichaam en uw slaaphouding. Uw nek en rug dienen in elkaars verlengde te liggen en een rechte lijn te vormen. Daarbij spelen alle onderdelen van uw bed een rol, tot en met het hoofdkussen.

Tijdens een gratis en vrijblijvende analyse bekijken de experts van Droomcomfort uw persoonlijke slaapsituatie. Bent u het best gebaat bij een boxspring, een waterbed of een lattenbodem met matras? Met een Ergo Top®, Kreamat, Nox of Elsach? Op welke plaatsen dient uw lichaam meer of minder ondersteuning te krijgen?

Het antwoord op die vragen verneemt u met een professionele doorlichting van uw lichaam, uw lighouding en uw wensen. Het resultaat van deze analyse leidt naar een bedsysteem dat helemaal op maat wordt samengesteld. Deze gepersonaliseerde aanpak garandeert u een helende slaap. Uw lichaam kan ’s nachts optimaal herstellen van alle inspanningen overdag. Zodat u als herboren weer opstaat.

Maak dus vandaag nog uw afspraak voor een gratis slaapanalyse bij Droomcomfort in Bouwel. In onze winkel kunt u het passende bedsysteem meteen uitproberen. Wedden dat u het verschil merkt met de ogen dicht?

AFSPRAAK MAKEN

“Ik kan echt zeggen dat ik elke ochtend zeer uitgerust opsta.”

Zeven klanten getuigen over de aanpak van Droomcomfort. Lees uit eerste hand hoe hun leven veranderde door te slapen in het bed dat perfect bij hun lichaam past.

LEES GETUIGENISSEN

Letterlijk “slaapverwekkende” verhalen.