prevnext
Menu

Waterbedden

Waterbedden: kies voor het ultieme slaapcomfort

Op een kwaliteitsvol waterbed slaapt u als in een heerlijke droom. Kies dan ook voor een ervaren slaapspecialist die uitsluitend kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Onze waterbedden garanderen de ultieme ondersteuning van uw volledige lichaam. Water past zich in alle omstandigheden 100% aan. Ook tijdens barkoude nachten stapt u dankzij het ingebouwde verwarmingselement in een heerlijk warm bed.

Onze waterbedden maken op talrijke vlakken het verschil:

  • De basis moet voldoende solide en sterk zijn om de watermassa te dragen. Eén waterbed bevat gemiddeld 521 liter, wat meteen ook een massa van 521 kilogram vertegenwoordigt. Om deze redenen kiezen wij voor onderstellen van pvc met een hoge densiteit.
  • De watermatras moet de beste kwaliteit hebben. Onze watermatrassen van vinyl gaan nooit stuk. Een tweede vereiste is het behoud van densiteit. Ook na tien jaar moet de watermatras nog heerlijk liggen. Dankzij verschillende comfortzones verzekeren we uw volledige lichaam van de juiste ondersteuning.

Onze mogelijkheden

Volledig volgens uw wensen, bieden wij u voor onze waterbedden twee mogelijkheden aan:

Royal Sleepline

Een perfect comfortmodel. U haalt hiermee een uiterst kwaliteitsvol waterbed in huis.

ErgoTop

Hét allerbeste wat er in de wereld van de waterbedden te verkrijgen is. Dit exclusief en gepatenteerd systeem vindt u alleen bij Droomcomfort.

  • Dit waterbed is hoger, waardoor we het uitzicht bekomen van een boxspring. De extra hoogte maakt het uiteraard gemakkelijker om in en uit te stappen en om het bed op te maken.
  • Deze waterbedden zijn 100% gestabiliseerd en bewegen daardoor niet.
  • Door de oplegmatras krijgt uw ErgoTop waterbed het beste comfort.

Een uitstekende (na)service

Bij een waterbed is de service en de dienst naverkoop nog belangrijker dan bij een gewoon bed. Bij Droomcomfort mag u ook op dit vlak op twee oren slapen:

  • Wij leveren en plaatsen uw waterbed volledig gebruiksklaar.
  • Twee keer per jaar herinneren wij u proactief aan het toevoegen van conditioner. Ook voor deze noodzakelijke onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht.
  • Bij elk probleem komen wij meteen ter plaatse.
  • Moet u verhuizen? Bel ons, wij zorgen ervoor dat uw waterbed probleemloos naar uw nieuwe thuis verhuist.

Nog niet helemaal overtuigd?

Droomt u van een waterbed, maar bent u nog niet helemaal overtuigd om de stap definitief te zetten? In dat geval bieden wij u de unieke mogelijkheid om onze waterbedden een nachtje uit te proberen. We nodigen u uit voor een overnachting in wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk. Koopt u achteraf een waterbed bij Droomcomfort? Dan betalen wij uw overnachting volledig terug.

Onze mogelijkheden voor waterbedden met eigen ogen zien en beleven? U kunt elk waterbed in onze showroom persoonlijk uitproberen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Je keuze kunnen maken in onze toonzaal? Weet dan ook dat we al onze waterbedden gratis leveren.