“Niets voelt zo zalig als slapen in een bed met vers bedtextiel”

Jordy Vingerhoets, slaapexpert Droomcomfort

Hoofdkussens, matrasbeschermers, hoeslakens, dekbedovertrekken, dekbedden en donsdekens, plaids

Bij Droomcomfort vindt u niet alleen het bedtype dat perfect bij u past. U geniet hier ook een rijke keuze uit alle bedtextiel nodig om uw bed slaapklaar te maken. Indien u wenst, maakt Droomcomfort uw donsdeken zelfs op maat.

Het juiste dekbedovertrek bij het juiste bed

Natuurkatoen, perkal of satijn? Kies maar uit, u krijgt uw bedlinnen precies zo zacht, glad en verfijnd als u zelf wenst. Ook voor het formaat geniet u de keuze: van eenpersoons (140/220) over tweepersoons (240/220) tot de allergrootste maat (260/220).

Maak uw keuze uit 55 verschillende hoofdkussens

Om gezond te slapen is de keuze van uw hoofdkussen cruciaal. Ook daarvoor geven onze experts u graag advies, waarbij zij putten uit een assortiment van liefst 55 verschillende types. Zo vindt u gegarandeerd het kussen dat past bij uw slaapprofiel: van zacht tot stevig, van Fresh over Natural tot Forte. Misschien schuilt hier wel de oplossing voor uw nekprobleem?

Een echt donsdeken is een bijzonder aangename ervaring

Een echt donsdeken voelt zacht aan, is heerlijk licht en slaapt comfortabel in alle omstandigheden: in de winter lekker warm, in de zomer heerlijk fris. De donsdekens van Droomcomfort zijn anti-allergisch en perfect wasbaar op 60 graden.

Ontdek ClimaComfort®, het exclusieve topmerk van Droomcomfort

ClimaComfort® is – net als het Ergo Top® bedsysteem – het resultaat van 30 jaar ervaring en knowhow. Uniek aan dit donsdeken is het zogenaamde “twee zones”-systeem. De eerste zone is gevuld met Mazurisch ganzendons, en zorgt voor een aangename warmte. De tweede zone is de klimaatregelingszone, en bestaat uit hightech vezelweefsel dat transpiratievocht afvoert. Deze exclusieve opbouw in zones verzekert u de hele nacht van een perfecte temperatuur en een optimale vochtigheidsgraad. En dus van een deugddoende nachtrust.

Mazurisch ganzendons is een 100% natuurproduct, afkomstig van een ganzensoort uit Mazurië. Het dons houdt de ganzen in elk seizoen op de juiste temperatuur, en dat doet uw donsdeken dus ook met u. Warm in de winter, lekker koel in de zomer: u slaapt een heel jaar door comfortabel onder uw ClimaComfort® donsdeken.

Een tip!

Laat uw dekbed elke 5 jaar reinigen. Of beter nog: laat Droomcomfort dit onderhoud uitvoeren. Onze experts halen het dons uit uw deken, wassen het grondig en laten het dan drogen. Dankzij dit onderhoud hebt u tot liefst 30 jaar genot van uw ClimaComfort® donsdeken.

Synthetische dekbedden: perfecte hygiëne zonder vervorming

Bij Droomcomfort hebt u ook de keuze uit een ruim assortiment synthetische dekbedden, vervaardigd uit gesiliconiseerde holle vezel. Uiteraard is ook dit bedtextiel van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u de dekbedden wassen op hoge temperatuur, terwijl zij toch hun perfecte vorm behouden.

Kom het bedtextiel van Droomcomfort ontdekken

Onze experts heten u van harte welkom in onze showroom in Bouwel. Weet u nu al wanneer u graag langskomt? Maak dan een afspraak.

NAAR AFSPRAAK

Onze experts maken graag alle tijd voor u