prevnext
Menu

Bedden

Uw bed als perfect slaapsysteem op maat samengesteld

Volledig op maat van uw lichaamsprofiel, uw lichaamshouding tijdens het slapen én uw slaapwensen creëren wij een compleet slaapsysteem. Om zeker te zijn dat u in uw nieuw bed niet alleen vannacht maar ook de komende jaren heerlijk slaapt, kozen wij exclusief voor drie Belgische fabrikanten Elsach, Nox en Kreamat. Wij werken rechtstreeks samen met deze kwaliteitsleveranciers, zodat u op elk moment verzekerd bent van deskundig advies en het beste aanbod.

De ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel. Dit geldt des te meer voor uw nieuw bed. Als u ergonomisch wil slapen, dan moeten we alle elementen van het bed perfect op uw lichaam afstellen. Bij Droomcomfort bent u alvast aan het juiste adres. Wij zorgen voor de meest optimale combinatie zodat uw slaaphouding ’s nachts een weldaad vormt voor nek en rug.

Deskundig slaapadvies: uw bed op maat samengesteld

Voor uw slaapsysteem kiezen we op basis van een diepgaand gesprek en wetenschappelijke analyses:

Omdat het oog ook wat wil, hebben we voor al deze combinaties prachtig afgewerkte hoofd- en voetborden die perfect passen in het interieur van uw slaapkamer.

Ontdek onze topservice voor uw nieuw bed

  • Tijdens uw bezoek aan onze toonzaal nemen we alle tijd om te luisteren en te adviseren.
  • We nemen uw oude matras kosteloos mee.
  • Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Bij vragen – tot vele jaren na de aankoop – blijven wij beschikbaar. Wij komen bij problemen persoonlijk langs. Meer over onze naservice.

Ben je naast een slaapsysteem op maat ook op zoek naar slaapkamerkasten op maat?  Bekijk dan hier ons aanbod.

Onze mogelijkheden voor uw nieuw bed met eigen ogen zien en beleven? U kunt elk bed in onze showroom uitproberen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.