“Ook met rugpijn of heuppijn is goed slapen mogelijk”

Werner Kerstens, slaapexpert en zaakvoerder Droomcomfort

Hoe het juiste bed zelfs genezing bevordert

Valt slapen u moeilijk door pijn aan uw rug, heup of ander lichaamsdeel? Dan heeft Droomcomfort goed nieuws voor u. Want het is mogelijk om toch goed te slapen – op voorwaarde dat u over het juiste bed beschikt. Dat wil zeggen: een bed dat helemaal is afgestemd op uw lichaam, en op de pijnlijke plaatsen de juiste ondersteuning biedt.

Dit gepersonaliseerde bed stellen de slaapexperts van Droomcomfort op maat voor u samen. Zij doen dat op basis van een wetenschappelijke slaapanalyse, die rekening houdt met uw lichamelijke gesteldheid, uw slaaphouding en uw persoonlijke wensen. Het resultaat is een bed dat perfect bij u past en uniek is ter wereld, precies omdat uw situatie uniek is.

Helend slapen kan ook voor u een wereld van verschil maken. U slaapt zonder rugpijn, heuppijn of schouderpijn en stimuleert een eventueel genezingsproces. Maak vandaag nog uw afspraak voor een professionele slaapanalyse bij Droomcomfort. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend, en verplicht u tot niets. U hebt dus echt niets te verliezen door contact op te nemen. Tenzij de pijn aan uw rug, heup of schouder.

 

NAAR AFSPRAAK

Download gratis het e-book over gezond slapen met pijn.

Helend slapen is de specialiteit van Prof. Dr. Kristoff Corten. Deze internationaal vermaarde orthopedisch chirurg pleit voor gepersonaliseerde bedden, zodat ons lichaam en brein optimaal kunnen werken aan ons herstel na de inspanningen van overdag. Dokter Corten zet zijn visie helder uiteen in dit boeiende e-book. Download de informatie met een druk op de knop hieronder, en verneem onder meer:

  • hoeveel uur slaap u echt nodig hebt
  • hoe slaap helpt bij de genezing
  • waarom een gepersonaliseerd bed ook belangrijk is voor gezonde mensen
  • welke rol uw hoofdkussen speelt

DOWNLOAD E-BOOK

“Toen ik op reis rugpijn kreeg, verving Droomcomfort gratis mijn matras”

Slapen zonder rugpijn of heuppijn? Het kan met een bedsysteem op maat. Verneem hoe het leven van deze klanten veranderde door te slapen in het bed dat past bij hun lichaam.

LEES GETUIGENISSEN

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo 13:00 – 17:00