prevnext
Menu

Matrassen

Onze matrassen: garantie op vele jaren vormvastheid

Het belang van de matras in uw slaapsysteem valt onmogelijk te onderschatten. De matras vormt voor uw nek en rug het rechtstreekse contact met uw bed. Net zoals het aantal lichaamsprofielen zijn onze mogelijkheden voor matrassen eindeloos. Een goede matras garandeert op alle cruciale punten de juiste ondersteuning van uw lichaam. Uiteraard speelt ook de afstemming tussen de matras en de onderliggende boxspring of lattenbodem een belangrijke rol.

Het allerbelangrijkste van een matras is de vormvastheid op lange termijn. De medische wereld adviseert vanwege hygiënische redenen om elke tien jaar uw matras te vervangen. Met een breed gamma aan kwaliteitsmatrassen garanderen wij dat u tijdens de volledige levensduur van uw matras heerlijk slaapt. Bestaande rug- en nekproblemen lossen we op door de juiste keuze van matras, volledig aangepast aan uw profiel en lichaamshouding tijdens het slapen.

Welke soort matras?

Matrassen onderscheiden zich vooral van elkaar door de matrasvulling en de interne opbouw. Wij werken uitsluitend met de beste matrassen, ambachtelijk vervaardigd door Belgische fabrikanten. Welke interne opbouw voor uw situatie de beste resultaten oplevert, bepalen we aan de hand van een persoonlijke analyse. Onze mogelijkheden:

  • Natuurlatex
  • Viscolatex
  • Pocketveren in combinatie met natuurlatex
  • Minipocketveren in combinatie met natuurlatex
  • Micropocketveren in combinatie met natuurlatex

Kies voor de matrassen van K-Innergetic

Bij Droomcomfort vindt u ook de matrassen van K-Innergetic. Deze bevatten natuurlatex, gekend voor zijn ultieme veerkracht. Latex – afkomstig van het sap van de rubberboom – verzekert uw matras van een uitstekende densiteit en puntelasticiteit. Een matras van Innergetic staat garant voor de juiste ondersteuning, een maximale veerkracht en een lange levensduur.

Onze mogelijkheden voor matrassen met eigen ogen zien en beleven? U kunt elke matras in onze showroom persoonlijk uitproberen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Je keuze kunnen maken in onze toonzaal? Weet dan ook dat we al onze matrassen gratis leveren.