“De keuze van uw matras is cruciaal voor een goede nachtrust.”

Frans Kerstens, slaapexpert en oprichter Droomcomfort

Voor elk lichaam de aangepaste, gepersonaliseerde matras

Droomcomfort is de grootste beddenspeciaalzaak van de streek. Het is dan ook logisch dat u hier ook een rijke keuze vindt aan matrassen. Het indrukwekkende aanbod is bovendien van de allerbeste kwaliteit, ambachtelijk vervaardigd door Belgische fabrikanten zoals Ergo Top®, Elsach, Kreamat en Nox. Onze slaapexperts adviseren u graag bij de selectie van het type matras dat perfect bij u past.

Welke soorten matrassen bestaan er?

Matrassen worden ingedeeld volgens hun vulling en interne opbouw.

Voor de kern geniet u de keuze. Kies maar uit: thermisch geharde veren (pocketveren of micro-pocketveren) of latex (natuurlatex of Ergo Top® latex).

U slaapt op een echt natuurproduct, niet op synthetisch materiaal. De afwerking gebeurt immers met natuurlijke, ademende materialen: natuurlatex, Ergo Top® latex of Fresh latex.

U bent beschermd tegen transpiratie en huisstofmijt. De matrashoezen van Droomcomfort zijn afneembaar, antibacterieel en geklimatiseerd.

De keuze van de matras is uiteraard erg belangrijk. Zo kunt u rug- en nekproblemen verhelpen door een matras te kiezen aangepast aan uw profiel en slaaphouding.

Meer weten over slapen met pijn? Download ons gratis e-book i.s.m. Prof. Dr. Kristoff Corten.

DOWNLOADEN

Ontdek de topkwaliteit van de Ergo Top® matras

Ergo Top® is het exclusieve merk van Droomcomfort, en staat synoniem voor topkwaliteit. Zo is onze matras ontworpen op basis van 30 jaar knowhow en ervaring. Dat merkt u aan de talrijke pluspunten:

Uw comfort is winter en zomer verzekerd. De matras is niet temperatuurgevoelig en verandert dus niet van densiteit.

U bent verzekerd van een optimale warmte- en vochtafvoer, noodzakelijk voor een deugddoende slaap. De Ergo Top® matras is immers luchtdoorlatend.

Uw lichaam krijgt de juiste ondersteuning waar het nodig is. Onze matrassen tellen liefst 7 comfortzones. Schouder en heup zakken dieper in, zodat uw ruggengraat steeds mooi recht ligt. Dat maakt de Ergo Top® matras tot een topproduct in ergonomie.

Uiteraard vindt u meerdere densiteiten en prijsklassen in het assortiment matrassen van Ergo Top®. Welke matras u ook kiest, u maakt steeds een uitstekende keuze. Dat merkt u aan de waarborg die u geniet: 10 jaar. Op die manier is de levensduur van uw matras perfect gedekt. Om hygiënische redenen adviseren wij immers om uw matras elk decennium te vervangen.

Werk uw matras af met een basis en een topper

Hebt u de matras van uw dromen gevonden? Dan is het tijd om de basis te kiezen: een boxspring of een lattenbodem. Uiteraard kunt u daarvoor rekenen op het advies van de Droomcomfort experts.

 

BOXSPRING LATTENBODEM

Onze experts helpen u graag bij uw keuze.

 

Wilt u harder of zachter slapen zonder uw hele matras te vervangen? Dat kan heel makkelijk door een Ergo Top® oplegmatras bovenop uw matras te leggen. Een tip: neem deze topper ook mee op vakantie. U weet immers nooit in welk hotelbed u belandt.

Welke matras past het best bij u?

Dat verneemt u met een professionele slaapanalyse van Droomcomfort. Onze experts vertellen u niet alleen welke matras bij u past, maar ook welk bedsysteem aansluit bij uw lichaamsbouw en slaaphouding. Deze analyse is helemaal gratis en vrijblijvend, en vindt plaats in onze showroom in Bouwel. Contacteer ons vandaag nog voor uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze experts maken graag alle tijd voor u