Nieuw op de markt: een dekbed met niet-natuurlijke materialen dat aanvoelt zoals een donsdeken.

Castella Avior donsdeken droomcomfort

In opvolging van het eigen succesvolle donsdeken Clima Comfort ontwikkelde Droomcomfort met Clima Comfort Basic een unieke dekbedvariant. Het dekbed van Clima Comfort Basic combineert de lagere prijs van een gewoon dekbed met de temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen van een echt donsdeken.

De voordelen van een echt donsdeken zijn algemeen bekend. Wie onder een donsdeken slaapt, wilt nooit meer anders. Het donsdeken Clima Comfort – als eigen merk van Droomcomfort – bevat 100% Siberische ganzendons.

Dit natuurlijke materiaal beschermt de ganzen tegen de extreem koude weersomstandigheden, maar heeft tegelijkertijd een sterke vochtregulerende werking. Deze eigenschappen in de natuur worden volledig doorgetrokken naar het bed en maken van de donsdekens Clima Comfort een echt succesverhaal.

Bestaansreden van dekbeden

Het spreekt voor zich dat een donsdeken met 100% Siberische ganzendons een bijhorend prijskaartje heeft. Bovendien denken veel mensen dat een donsdeken moeilijk zelf te wassen is, wat op zich best meevalt. Dekbedden hebben daarom absoluut hun bestaansrecht en genieten nog steeds van een ruime populariteit.

Natuurlijke materialen

Droomcomfort is al vele jaren voorstander van het gebruik van natuurlijke materialen, meteen de reden waarom het langer heeft geduurd dat we met een eigen merk van dekbedden voor de dag kwamen.

Met de Suprelle vezel hebben we eindelijk een niet-natuurlijke vezel gevonden die alle positieve eigenschappen van natuurlijke materialen bevat. Zo heeft deze vezel een open celstructuur, waardoor deze optimaal isolerend en toch vochtregulerend werkt.

De vezel kan eenvoudig zelf gewassen worden, is antimijt en antibacteriologisch. Deze dekbedden bieden de basiseigenschappen van echte donsdekens, maar blijven dertig procent goedkoper.

Compleet gamma

Met de dekbedden Clima Comfort Basis ontwikkelde Droomcomfort een totaalgamma met alle gangbare maten. Ook hier kozen we voor Belgisch vakmanschap, waardoor afwijkende maten perfect à la carte kunnen worden vervaardigd.

Meer weten over de talrijke troeven en mogelijkheden van de dekbedden Clima Comfort Basic? Contacteer Droomcomfort.

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak